- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Απάντηση Κυρίζογλου σε Νοτοπούλου: Πατάς σε δύο βάρκες
Χωρίς τέλος η κόντρα για τα πεντοχίλιαρα που μοίρασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε συλλόγους
Να δοθούν στη δημοσιότητα όλοι οι χρηματοδοτηθέντες φορείς ώστε να γίνει καλύτερα αντιληπτό, αν πραγματικά πρόκειται για «νεανικές δράσεις» ζητά ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, απαντώντας για το ίδιο θέμα στην υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.
«Η κ. Κατερίνα Νοτοπούλου, υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) δεν μπορεί να πατάει σε δύο βάρκες. Με το ένα πόδι στη βάρκα της Κεντρικής Εξουσίας (Υφυπουργός) και το άλλο πόδι στη βάρκα της υποψηφίας Δημάρχου Θεσσαλονίκης», σχολιάζει με νόημα ο κ. Κυρίζογλου στη δήλωσή του.
Παράλληλα, καλεί την κ. Νοτοπούλου «να είναι πολύ προσεκτική» όταν αναφέρεται σε αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όντας «η ίδια διορισμένη -μη εκλεγμένη», ξεκαθαρίζοντας ότι «θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί από τη θέση της υφυπουργού για λόγους στοιχειώδους πολιτικής δεοντολογίας».
Αναφορικά με τις πολιτικές του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, για τις οποίες άφησε αιχμές η κ. Νοτοπούλου, ο κ. Κυρίζογλου τονίζει ότι έχουν υποστηριχθεί «κοινωνικοπρονοιακές δομές και φορείς του δήμου (Εκκλησία, Συσσίτια Εκκλησιών, "Φάρος του Κόσμου", Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι κ.λπ.)», ενώ «πλούσιο» είναι το έργο της τοπικής δημοτικής αρχής για τους Ρομά (σχολεία, ιατρεία, ΚΔΑΠ κ.λπ.).
«Σε ό,τι αφορά στο Καλλιτεχνικό σχολείο στο οποίο αναφέρεται, αν η κ. Νοτοπούλου και η κυβέρνηση ακολουθούσαν το σχέδιο και την πρόταση του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, το σχολείο θα είχε χτιστεί δυο φορές έως τώρα», προσθέτει ο κ. Κυρίζογλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.