Πολιτικη & Οικονομια

Μεγαλοοικονόμου: Έπρεπε να πω κάτι χειρότερο από τους «κουραμπιέδες»

Νέο παραλήρημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
megalooikonomou
Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου © INTIME NEWS / ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Νέο παραλήρημα της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου μετά τις χθεσινές της αναφορές σε πάνελ του ΣΚΑΪ ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες».

Μιλώντας σήμερα στον ΘΕΜΑ 104,6, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο Γιώργος Αυτιάς της είχε στήσει παγίδα λέγοντας ότι «δεν περίμενα να μου φέρει ένα πάνελ εναντίον μου. Είχα πέσει στο λάκκο των φιδιών αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι».

Διευκρίνισε, ακόμα, ότι «δεν πρόκειται να παραιτηθώ» εξηγώντας ότι «είχα παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ και διορθώθηκε, που άφηνε τον Λεβέντη να με κατηγορεί ως προδότρα. Δεν με υπερασπίστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Tη στιγμή που ακούς τον αντίπαλο να με καθυβρίζει έπρεπε να έχουν βγει και να πουν "Λεβέντη γιατί την ενοχλείς;". Θα βγάλει και ανακοίνωση γιατί εμένα το θέμα με πλήγωνε».

Η κ. Μεγαλοοικονόμου επανήλθε στο θέμα με τους… κουραμπιέδες. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, έδωσε διευκρινίσεις για τη λέξη από «κ» που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει για τους συνομιλητές της στο πάνελ το πρωί της Κυριακής. «Άμα πάτε στην τουαλέτα θα δείτε» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά έσπευσε να πει, «τίποτα, τίποτα».

Συνεχίζοντας για την κόντρα της με τον Βασίλη Λεβέντη είπε ότι «εμένα με πείραζε ως άτομο γιατί έχω μάθει να έχω καθαρό το κούτελό μου, να μου ρίχνει τη ρετσινιά που δεν έφταιγα, να με λέει 151. Όταν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν 153 βουλευτές εγώ πήγα και έγινα το 154». Στην παρατήρηση ότι «χάρη σε εσάς υπάρχει η κυβέρνηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «δεν είναι χάρη σε μένα η κυβέρνηση. 145 είμαι εγώ. Το 151 είναι χάρη στους άλλους έξι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ