- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Είναι ο Τσίπρας η Ρένια της Βουλής; (video)
Είναι οι παίκτες των ριάλιτι επιπέδου πρωθυπουργού ή ο πρωθυπουργός είναι επιπέδου παίκτη ριάλιτι;
Η Ρένια είναι ένα κορίτσι που συμμετέχει στην εκπομπή «Power of Love». Το «Power of Love» είναι ένα ριάλιτι-παιχνίδι για το οποίο δεν μπορώ να πω πολλά καθώς δεν το έχω παρακολουθήσει με τη δέουσα προσήλωση. Απ’ ό,τι έχω καταλάβει κορίτσια και αγόρια συζητούν (αν κρίνω από την εικόνα για μυστικά βγαλσίματος των φρυδιών) με σκοπό να τους συμπαθήσουν οι συμπολίτες που τους παρακολουθούν.
Σε κάποιο πρόσφατο επεισόδιο η Ρένια είπε «γενικά είμαι προφυλακτική» εννοώντας ότι είναι επιφυλακτική, γεγονός που έκανε την παρουσιάστρια Μπακοδήμου και τους υπόλοιπους παίκτες να βάλουν τα γέλια και όλο αυτό δεν έχει τίποτα το παραξένο καθώς η Ρένια είναι μια απλή παίκτρια ενός ριάλιτι και οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Δεν είναι δα και πρωθυπουργός.
Ο Αλέκσης είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι μια καθυστερημένη, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, χώρα, που χαρακτηρίζεται από την πεισματική άρνηση μεγάλου αριθμού των κατοίκων της να ακολουθήσουν κανόνες και εκείνο το ημερολόγιο σύμφωνα με το οποίο ο αιώνας που διανύουμε είναι ο 21ος. Στην τελευταία του εμφάνιση στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη θέλησε να θέσει ένα ερώτημα και είπε «ρητορικό είναι το ερώτημα, να μου απαντήσετε» επειδή αγνοεί τη σημασία της φράσης «ρητορικό ερώτημα».
Με δεδομένο ότι μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο που δεν γνωρίζει ότι ο Μεσαίωνας δεν είναι ένας αιώνας ή ότι η αλλαγή κατεύθυνσης δεν επιτυγχάνεται με μια στροφή 360 μοιρών κανείς δεν παραξενεύτηκε. Όπως καταλαβαίνετε και στην περίπτωση του Αλέκση οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαιτέρως αυξημένες. Οι περισσότεροι έμειναν απλώς με την απορία: είναι οι παίκτες των ριάλιτι επιπέδου πρωθυπουργού ή ο πρωθυπουργός είναι επιπέδου παίκτη ριάλιτι; Πριν δώσετε την απάντηση απολαύστε το συγκριτικό βίντεο του Αλέκση και της Ρένιας που ακολουθεί. Και μπράβο τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ερωτήματα για έργο προσβασιμότητας ΑμεΑ κόστους 277.000 ευρώ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.