- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΔΕΗ: Έκπτωση 1 ευρώ στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ
Έκπτωση 1 ευρώ ανά λογαριασμό θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιλέξουν να λαμβάνουν το λογαριασμό τους μόνο ηλεκτρονικά ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε εκδήλωση για την προώθηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού που πραγματοποιήθηκε στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.
Έτσι οι εν λόγω πελάτες θα αποφεύγουν την επιπλέον χρέωση του 1 ευρώ που ισχύει σήμερα για τους λογαριασμούς που εκδίδονται σε χαρτί και θα έχουν επιπλέον όφελος άλλο 1 ευρώ.
Η έκπτωση ή αντίστοιχα επιβάρυνση εφαρμόζονται ανά δίμηνο λογαριασμό ενώ το όφελος θα ισχύει τόσο για όσους έχουν ήδη επιλέξει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό όσο και για εκείνους που θα το κάνουν στο εξής.
Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία από τα 7 εκατομμύρια πελατών της ΔΕΗ οι 800.000 έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα τον ηλεκτρονικό λογαριασμό (από τους οποίους οι 200.000 εξακολουθούν να λαμβάνουν και έγχαρτο λογαριασμό) ενώ στόχος είναι το πλήθος τους να αυξηθεί στα 2 εκατομμύρια έως το τέλος του χρόνου.
Ο επικεφαλής της ΔΕΗ ανήγγειλε ακόμη ότι θα διευκολυνθεί η διαδικασία για όσους έχουν αλλάξει αριθμό ταυτότητας προκειμένου να κάνουν την σχετική δήλωση στη ΔΕΗ ενώ επιπλέον θα απλοποιηθεί και θα μειωθεί το κόστος για την αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.