Επίθεση Μπουτάρη σε Ψωμιάδη: «Είναι πρόστυχος»
«Το λιγότερο που μπορώ να πω για εκείνον» - Τι οδήγησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης σε αυτήν τη δήλωση
«Πρόστυχο» χαρακτήρισε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη ο Γιάννης Μπουτάρης, σχολιάζοντας τις χθεσινές δικαστικές εξελίξεις και την αντίδραση του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.
«Τον μικρότερο χαρακτηρισμό που μπορώ να πω είναι πως είναι πρόστυχος. Το να αρνείται ότι συμμετείχε σε όλη την ιστορία του Μαΐου (σ.σ. προπηλακισμός του δημάρχου Θεσσαλονίκης), ενώ όπως φαίνεται καθαρά από τα βίντεο διέγειρε τα πλήθη, και να αρνείται ότι ήταν παρών, αυτό είναι μια προστυχιά» σχολίασε ο κ. Μπουτάρης.
«Ο Ψωμιάδης είναι πρόστυχος. Όσοι τον ψηφίζουν ας το έχουν στο νου τους. Ας καθαρίσει πρώτα με τα 45άρια του, να μας πει τι έγινε, ας καθαρίσει με την ιστορία της Βόλβης και μετά τα λέμε. Όταν ένας άνθρωπος είναι πρόστυχος, μόνο προστυχιές λέει» πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Σχετικά με τις αφίσες που αναρτήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης και δείχνουν βουλευτές οι οποίοι θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, σχολίασε πως συνεργεία του δήμου έχουν ξεκινήσει από το πρωί να τις κατεβάζουν.
«Από το πρωί τις κατεβάζουμε. Είναι άλλη μια ένδειξη ότι υπάρχει ένας φανατισμός και μια παράνοια στην πόλη όσον αφορά το Μακεδονικό» εξήγησε ο κ. Μπουτάρης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Πρόταση συμβιβασμού για τη Γάζα, στήριξη σε Δανία–Γροιλανδία και μήνυμα εκτόνωσης στις ευρωατλαντικές σχέσεις
Στο 16% το προβάδισμα, στο 50% η δημοφιλία Καρυστιανού
Με αφορμή φερόμενες πωλήσεις ακινήτων σε Βούλγαρους επενδυτές
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε για τεχνική λύση, βοσκοτόπια, ελέγχους ΕΕ και διαχρονική εγκατάλειψη
Έτος ορόσημο το 2025 - Πώς η ψηφιοποίηση και το gov.gr διπλασίασαν τους εγγεγραμμένους δωρητές
Στην κηδεία ο Βασίλης Κικίλιας - Στο νοσοκομείο παραμένει 50χρονη λιμενικός
Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναλύει τις ευκαιρίες και τους κινδύνους
Για το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους που ψάχνουν σοβαρή εναλλακτική, και όχι άλλο ένα αριστερό πείραμα, είναι καταστροφή
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Τετραήμερες εργασίες, με εισήγηση Χαρίτση και ψηφοφορίες για θέσεις και πολιτική απόφαση
Εντός Φεβρουαρίου το νομοσχέδιο - Σε εφαρμογή το ΕΡΓΑΝΗ 2 και νέο πρόγραμμα για 10.000 γυναίκες
Θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες
Σημαντικές απώλειες για ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Πλεύση
Ανοιχτά αύριο 22/1 τα σχολεία
Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας
Τι ξεκαθαρίζουν οι αρμόδιες πηγές
Μια καθαρά πολιτική επιλογή και τοι στοίχημα της νέας δημοτικής αρχής
Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.