- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Κουμουτσάκος σε Τουρκία: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή
Βολές κατά του πρωθυπουργού
Μήνυμα στην Άγκυρα ότι καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή έστειλε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Σε δήλωσή του άσκησε δριμεία κριτική και στην κυβέρνηση, αναφέροντας για τον πρωθυπουργό ότι εξέπεμπε αισιόδοξες εκτιμήσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο.
«Επιβεβαιώνεται δυστυχώς ότι κάθε φορά που συναντάται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται αντί να βελτιώνονται. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός είτε παραπλανάται είτε παραπλανεί σκοπίμως τους πολίτες», σημειώνει με νόημα ο κ. Κουμουτσάκος.
Ολόκληρη η δήλωση του κ.Κουμουτσάκου:
«Η απαράδεκτη τουρκική παραβατικότητα εντείνεται και ποσοτικά και ποιοτικά. Το επιβεβαιώνουν τα ίδια τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ. Η Τουρκία εξελίσσεται σε πηγή αστάθειας και έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η Κυβέρνηση από την πλευρά της, μόλις προ δύο μηνών, μετά τη συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν εξέπεμπε αισιόδοξες εκτιμήσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τους διαύλους επικοινωνίας.
Επιβεβαιώνεται δυστυχώς ότι κάθε φορά που συναντάται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται αντί να βελτιώνονται. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός είτε παραπλανάται είτε παραπλανεί σκοπίμως τους πολίτες.
Απευθύνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή. O σεβασμός του διεθνούς δίκαιου είναι αδιαπραγμάτευτος για την Ελλάδα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.