Πολιτικη & Οικονομια

To tweet Καμμένου για τη βόμβα στον ΣΚΑΪ

Καταγγέλλει ότι δέχεται πολυετή πόλεμο από τον ΣΚΑΪ, αλλά τονίζει οι ΑΝΕΛ «αρνούμαστε έστω και με τη στάση μας να βρεθούμε τυπικά με τη χρήση βίας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kammenos.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ανάρτηση στο Twitter σχετικά με τη βομβιστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στον ΣΚΑΪ έκανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 

«Άσχετα με τον πολυετή πόλεμο δεχόμαστε από τον ΣΚΑΙ αρνούμαστε έστω και με τη στάση μας να βρεθούμε τυπικά με τη χρήση βίας. Στηρίζουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης ακόμη και σε εκείνους που παραβιάζουν την δίκη μας», έγραψε επί λέξει ο κ. Καμμένος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY