Πολιτικη & Οικονομια

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Είμαι εθνικιστής»

«Μου επιτίθεται το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50158-102911.jpg

Εντύπωση έχει προκαλέσει πρόσφατη ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Εγώ δεν βρίζω πατριώτες, δεν βρίζω εθνικιστές, Φυλάω τις "σφαίρες" μου για τον αληθινό αντίπαλο».

«Δεν συμφωνώ με την ΧΑ, διότι δεν είμαι φυλετιστής, δεν γουστάρω σύμβολα συστημάτων που επιτέθηκαν στο Έθνος μου, δεν θέλω κανείς να υποκαθιστά την Αστυνομία, θέλω το Κράτος να αντιμετωπίζει την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την πολιτική οποιαδήποτε βία και πιστεύω ακράδαντα, πως ο ακτιβισμός του πεζοδρομίου οδηγεί σε συγκρούσεις, έγκλημα, χάος και την πληρώνουν οι απλοί άνθρωποι».

«Το σκυλολόϊ του ΣΥΡΙΖΑ, των αντεξουσιαστών και τ' αρχίδια μου τα δυο, μου επιτίθενται με μίσος γιατί δεν βρίζω, γιατί απευθύνομαι στην βάση της ΧΑ, γιατί δηλώνω και είμαι Εθνικιστής, γιατί δεν νοιώθω ΚΑΝΕΝΑ δέος για όλους αυτούς τους μαλάκες»

«Δεν εκχωρώ τον πατριωτισμό μου στην ΧΑ, όπως δεν εκχωρώ την κοινωνική δικαιοσύνη στην αριστερά. Να θυμάστε όμως πως δεν απευθύνεστε σε κανά αγοράκι της κολωνακιώτικης ελαφροδεξιάς, κι όπως εγώ δεν βρίζω και συζητώ, να σέβεστε κι εσείς. Να 'στε όλοι καλά και καλό βράδυ» .

Γ.Τ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Jean Birnbaum
Jean Birnbaum: Η δύναμη του να είσαι δίκαιος. Πώς να αλλάξουμε τον κόσμο χωρίς να κάνουμε τα παλιά λάθη

Ο Birnbaum απορεί μπροστά στην άγνοια και στην αγνόηση του «αιματηρού 20ού αιώνα»· μπροστά στο ότι η αριστερά είναι έτοιμη να επαναλάβει τα ίδια λάθη, τις ίδιες φρικαλεότητες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY