Πολιτικη & Οικονομια

Η χώρα που σταμάτησε στο χρόνο

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4636569_1.jpg

Υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με τα παιδάκια των σχολείων που κάνουν καταλήψεις και φωνάζουν λοκατζίδικα συνθήματα; Τι κατάφερε η στοχοποίηση του Κώστα Σημίτη; Πώς επιβεβαιώνεται η «ταξική μεροληψία» της κυβέρνησης; Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr

 

Είναι τρομερό το πρόβλημα στέγασης στην Αθήνα. Να φανταστείς 4 χρόνια τώρα, η κυβέρνηση δεν μπορεί να βρει μια αίθουσα για να τελειώσει η δίκη της Χρυσής Αυγής.

 

 

Καλά, είναι και οι διαδηλωτές αλλά μας κάνει πλάκα και η αστυνομία. Παραλύει όλο το κέντρο της Αθήνας για 200 μαθητές στα Προπύλαια.

 

 

Η μεγαλύτερη μείωση μισθών στην Ευρώπη το 2017 έγινε στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας. Έτσι οι μισθοί σήμερα είναι χαμηλότεροι από το 2014. Όπως είπε άλλωστε ο Τσακαλώτος, είναι κυβέρνηση με «ταξική μεροληψία».

 

Δηλαδή τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που χαίρονται με τα παιδάκια των σχολείων που κάνουν καταλήψεις και φωνάζουν λοκατζίδικα συνθήματα σαν μικροί Βελόπουλοι; ΣΥΡΙΖΑ παντού, κόκκινος, μαύρος, μπλε…

 

Η λιτανεία Κλαυθμώνος - Βουλή από λίγες εκατοντάδες άτομα με μια ντουντούκα, όπως πάντα. Στις «παρυφές της πορείας αναρχικά στοιχεία» θα προκαλέσουν επεισόδια, όπως πάντα. Η χώρα που σταμάτησε στο χρόνο.

 

Δύο δισ. περισσότεροι φόροι στον καινούργιο προϋπολογισμό. Κατά τρομερή σύμπτωση, δύο δισ. αυξήθηκε και η μισθοδοσία του Δημοσίου αυτά τα χρόνια.

 

Επανέφεραν πάλι τη θέση για άνοιγμα και κατάσχεση των τραπεζικών θυρίδων. Επιστρέφουν ολοταχώς φαίνεται στην εποχή του 3%.

 

Η στοχοποίηση του Κώστα Σημίτη ήταν άλλο ένα βατερλό. Φόρεσε την ταμπέλα του ανήθικου, στους λίγους που απέμειναν να μιλάνε για «σοσιαλδημοκρατικοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ