Πολιτικη & Οικονομια

Οι καθηγητές της κυβέρνησης, η «γέφυρα» της Ρένας και ο υπαρκτός σουρεαλισμός

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
la_casa_de_papel_05_1_crop1524238654163.jpg

Και ενώ η μισθοδοσία του Δημοσίου έχει πάρει την ανιούσα, η Ρένα ανακαινίζει αίθουσα γυμναστικής στο Αιγάλεω και το γιορτάζει με βιντεονταούλια και οι πολίτες γλιστράνε πάνω στα σκισμένα μνημόνια. Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.

 

Ξαφνικά μου διέσχισε το μυαλό η ιδέα, πως όταν έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια, ήταν απατεώνες.

 

 

Ή ο Καμμένος είναι συκοφάντης ή ο Κοτζιάς ψεύτης. Αν οι θεωρίες Καμμένου είναι ψεκασμένες, όπως λέει η κυβερνητική εφημερίδα, πώς δεν είναι ψεκασμένη η κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος; Ζούμε στον υπαρκτό σουρεαλισμό.

 

Η Ρένα έκανε βίντεο με ηρωική μουσική και σλόγκαν «αυτό δεν είναι fake news», για να διαφημίσει την «ανακαίνιση μιας αίθουσας γυμναστικής» στον Δήμο Αιγάλεω. Ούτε τη Γέφυρα Ρίου - Αντίρριου να εγκαινίαζε!

 

Αν σκεφτείς ότι η Φωτίου, ο Βαρουφάκης, ο Μάρδας, ο Μαριάς, ο Κοτζιάς, ο Γαβρόγλου, ο Κατρούγκαλος, ο Μπαλτάς, ο Παρασκευόπουλος είναι καθηγητές πανεπιστημίου, μπορείς να καταλάβεις κάπως γιατί είναι σε αυτήν την κατάσταση τα ελληνικά ΑΕΙ.

«Αλλοίωση του δημοσιογραφικού χαρακτήρα της ΕΡΤ», καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ. Επειδή στη θέση προϊσταμένων ορίζονται «πρόσωπα που ουδεμία σχέση έχουν με το επάγγελμα του δημοσιογράφου». Λίγο αργά ανακάλυψε την «παραδιοίκηση» το σωματείο των δημοσιογράφων.

Δύο δισ. αυξήθηκε η μισθοδοσία του Δημοσίου στα χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να το θυμόσαστε την επόμενη φορά που κάποιος θα σας πει ότι πληρώνετε 2 δισ. ΕΝΦΙΑ το χρόνο επειδή «έτσι επιβάλλει» η τρόικα, οι δανειστές και η νεοφιλελεύθερη Ευρώπη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.