Πολιτικη & Οικονομια

Σε εξέταση ακοής υποβλήθηκε ο Χρήστος Σπίρτζης ενώ βρισκόταν σε επιτροπή

Προβληματισμένος που «δεν άκουσε» κανένα σχόλιο του Πάνου Καμμένου για τον Σόρος στο υπουργικό…

41548-94159.jpg
Νίκος Ζαχαριάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spir.jpg

Ένα πρωτοφανές γεγονός με πρωταγωνιστή τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη συνέβη σήμερα το πρωί στη Βουλή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής Ανταγωνισμού, όταν ξαφνικά μπήκε στην αίθουσα ο θεράπων ιατρός του και αφού ζήτησε συγγνώμη από τους παριστάμενους άρχισε να τον εξετάζει!

Ο ίδιος ο υπουργός μάλιστα, έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν ήθελε να διακόψει την συνεδρίαση αλλά αφ’ ενός λόγω φόρτου εργασίας και αφ’ ετέρου λόγω του επείγοντος του θέματος, δεν υπήρχε άλλη ώρα για να εξεταστεί. «Εξάλλου εμείς του ΣΥΡΙΖΑ τα κάνουμε όλα στο φως και δεν έχουμε σκελετούς στη ντουλάπα μας» πρόσθεσε με νόημα.

Σύμφωνα την διάγνωση πάντως, ο Χρήστος Σπίρτζης κατά τη διάρκεια της επίμαχης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, όπου ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε  στον Νίκο Κοτζιά και φέρεται ότι κατηγόρησε ολόκληρη την κυβέρνηση για χρηματισμό από τον Τζόρτζ Σόρος, παρουσίασε ένα είδος «στιγμιαίας κώφωσης».

Την διάγνωση αυτή μάλιστα προτίθεται να καταθέσει ο ίδιος στη Βουλή, προκειμένου να αρθεί η «παρεξήγηση» των τελευταίων ωρών, όταν δήλωσε πως δεν άκουσε τίποτα από αυτά που είπε ο Πάνος Καμμένος, πριν ο Πάνος Καμμένος παραδεχθεί ότι τα είπε. Μια παρεξήγηση που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει ρεζίλι και να αναγκαστεί να προβεί σε διορθωτική δήλωση επικαλούμενος την περιστασιακή κώφωσή του.  


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ