- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δεν έχει κανένα πρόβλημα η ΔΕΗ, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της
Για όλα φταίνε συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις και τα ΜΜΕ
Για πρωτοφανή ορυμαγδό επιθέσεων και αρνητικής δημοσιότητας εναντίον της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού από συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις και ΜΜΕ, κάνει λόγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης σε δήλωσή του στην εφημερίδα Documento.
«Άγγιξαν και ξεπέρασαν τα όρια σοβαρότητας εμπλέκοντας τη ΔΕΗ στη Συμφωνία των Πρεσπών (!) λόγω της εξαγοράς εταιρείας στην ΠΓΔΜ. Η επωδός είναι πάντα η ίδια: η ΔΕΗ καταρρέει. Ο θεσμικός μου ρόλος δεν μου επιτρέπει να εμπλακώ σε πολιτικές αντιπαραθέσεις. Είμαι όμως υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τη ΔΕΗ, και βέβαια τα εκατομμύρια των πελατών της, τους εργαζομένους της, τους μετόχους της, ιδιαίτερα τους μικρομετόχους, οι οποίοι επηρεασμένοι από την ατμόσφαιρα που δημιουργείται πωλούν τις μετοχές τους όσο - όσο» τονίζει και διαβεβαιώνει: «Η ΔΕΗ όχι μόνο δεν καταρρέει αλλά είναι ισχυρότατη, και έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ακόμη ισχυρότερη με διεθνή παρουσία, ηγέτης στην αγορά της Βαλκανικής. Τα προβλήματα που προκύπτουν κυρίως από τη ραγδαία αύξηση των τιμών των δικαιωμάτων CO2 με κατάλληλα μέτρα θα ξεπεραστούν».
«Όλοι αυτοί που φαντασιώνονται καταστροφές και σκάνδαλα νομίζουν ίσως ότι βλέπουν μέσα από το τζάμι. Στην πραγματικότητα κοιτάζουν στον καθρέφτη τον εαυτό τους. Αντί λοιπόν να κουνούν το δάχτυλο, ας σκύψουν το κεφάλι, ας αναστοχαστούν. Κάτι καλό θα προκύψει! Η ΔΕΗ χρειάζεται μεγάλες αλλαγές και τομές για την προσαρμογή της στα νέα δεδομένα και απαιτήσεις. Εμείς, εργαζόμαστε γι’ αυτό. Όσοι πολεμούν, εργάζονται προς την αντίθετη κατεύθυνση, όσους επικοινωνιακούς μηχανισμούς κι αν επιστρατεύουν, θα μείνουν στο περιθώριο!» καταλήγει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.