Πολιτικη & Οικονομια

ΔΕΗ: Έπεσαν οι υπογραφές για την αναχρηματοδότηση δανείων ύψους 1,3 δισ. ευρώ

Επαναλαμβάνει τα περί «συντονισμένων επιθέσεων σκοπιμότητας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dei.jpg
©EUROKINISSI

Για ψήφο εμπιστοσύνης των τραπεζών προς τη ΔΕΗ κάνει λόγο η επιχείρηση σε ανακοίνωσή της, με την οποία γνωστοποιεί ότι υπεγράφησαν την Παρασκευή οι δύο δανειακές συμβάσεις που αφορούν στην αναχρηματοδότηση των κοινοπρακτικών δανείων, συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ. 

«Με την αναχρηματοδότηση αυτή, η ΔΕΗ επιτυγχάνει σημαντική χρονική επιμήκυνση των δανειακών της υποχρεώσεων και ενισχύει την κεφαλαιακή της διάρθρωση» τονίζει.

Και προσθέτει: «Πέραν των ανωτέρω, η υπογραφή των δανειακών συμβάσεων συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης των τραπεζών προς τη ΔΕΗ, η οποία, ανεξάρτητα από τις συντονισμένες επιθέσεις σκοπιμότητας που δέχεται το τελευταίο διάστημα, συνεχίζει το έργο της με βάση το επιχειρηματικό της σχέδιο και τη στρατηγική της».

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη 

Υπενθυμίζεται ότι τη Πέμπτη η ΔΕΗ, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να διαφυλάξει την αξιοπιστία της απέναντι σε κύκλους που «επιμένουν να συντηρούν το ανύπαρκτο θέμα σχετικά με τα δημοσιευθέντα αποτελέσματα του εξαμήνου 2018».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τιμές στο ταβάνι: Όταν ακόμη και τα βασικά έχουν γίνει είδη πολυτελείας
Τιμές στο ταβάνι: Όταν ακόμη και τα βασικά έχουν γίνει είδη πολυτελείας

Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY