Πολιτικη & Οικονομια

Μια άρρωστη εβδομάδα με εμβόλια, Πολάκη, συλλήψεις δημοσιογράφων, Καμμένο και πολύ σκοτάδι

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
man-65049_1920.jpg

Πολύ σκοτάδι έπεσε στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα, τόσο πολύ που και ο Τζακ Νίκολσον θα έβγαζε τα γυάλια του για να δει. 

Σε σκοτεινές εγκυκλίους φωλιάζουν υπονοούμενα για εμβόλια, ο Πολάκης (που άλλωστε δεν θέλει την Διάυγεια) ρίχνει αρκετή σκιά και ο Καμμένος ρίχνει σε (ημι)σκότεινα κελιά δημοσιογράφους. 

 

Και με τη σύλληψη και διανυκτέρευση στα κρατητήρια του ΑΤ Εξαρχείων των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ολοκληρώνεται η σοσιαλδημοκρατική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 Χωρίς εμβολιασμό μαθητές στα σχολεία, όταν υπάρχουν λόγοι «προσωπικών δεδομένων». Απίστευτο πώς σε τόσο λίγα χρόνια η χώρα γύρισε τόσες δεκαετίες πίσω...

 

 Είναι πάρα πολύ θλιμμένος ο Προέδρος με «την επικυριαρχία του οικονομικού επί του θεσμικού». Ενώ όταν κυριαρχούσε το «θεσμικό», μπορούσε ο ίδιος να προσλαμβάνει 100.000 συμβασιούχους στο δημόσιο και να χρεοκοπεί τη χώρα.

 

Σε ρόλο λαγού της κυβέρνησης όπως πάντα ο Πολάκης, προανήγγειλε την κατάργηση της Διαύγειας, του μόνου θεσμού που επιτρέπει στον πολίτη να ελέγχει τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος. Παντού, όπισθεν ολοταχώς στην Ελλάδα της χρεοκοπίας.

 

Καταδίκη δύο χρόνια με αναστολή του επικεφαλής της ΔΕΗ Παναγιωτάκη. Άσκηση ποινικής δίωξης στον επικεφαλής του Μετρό και πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ3 Μυλόπουλο. Καλά, το «ηθικό πλεονέκτημα» δεν λαμβάνεται υπόψη ως ελαφρυντικό στα δικαστήρια; 

 

Παραδόξως, ούτε οι καραμανλικοί του Σύριζα, ούτε οι σοσιαλδημοκράτες του Σύριζα, ούτε οι Συριζαίοι της Κεντροαριστεράς μπόρεσαν να πουν μια κουβέντα για τον Πολάκη. Είναι απασχολημένοι, αγρυπνούν για να αντιμετωπίσουν τον Όρμπαν.

 

Το σχόλιο στην ΕΡΤ για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν ότι θυμίζει Ιταλό θεωρητικό του φασισμού την εποχή του Μουσολίνι. Έχουν ξεφύγει τελείως...

 

 
Και πού ’σαι, κύριε καθηγητή, άνθρωποι είμαστε, βρέχει, παθαίνεις ηλεκτροπληξία, κάνει ζέστη, πιάνεις φωτιά, ΠΡΟΣΕΧΕ. Θα προλάβεις να βγεις σε 30-55 λεπτά από το σπίτι σου; ΠΡΟΣΕΧΕ όταν δίνεις χρόνο εκκένωσης στο Μάτι. Μπορεί να συμβεί σε σένα. ΠΡΟΣΕΧΕ.

 

 
Τους έχει μείνει από τον καιρό των αγανακτισμένων, τότε που δημοσίευαν στο διαδίκτυο τα μέρη που βρίσκονταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και πού εθεάθη να τρώει ο ΓΑΠ, για «αυθόρμητο» λιντσάρισμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ