- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Η απελευθέρωση των στρατιωτικών να είναι απαρχή θετικών εξελίξεων
Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ για τον Δεκαπενταύγουστο
Την ελπίδα του πως το χαρμόσυνο γεγονός της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων Αξιωματικών μπορεί να είναι η απαρχή θετικών εξελίξεων για την Ελλάδα εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά του στους στρατιωτικούς μας και στις οικογένειές τους για τη στάση που κράτησαν αυτούς τους πέντε μήνες.
Από τη Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων στα Χανιά, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως σήμερα είναι μια σπουδαία μέρα για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες απανταχού της γης, μια μέρα που αντλούμε, όπως είπε, δύναμη από την εσωτερική δική μας πίστη για να ατενίζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
«Ειδικά το φετινό καλοκαίρι μετά τις πρόσφατες τραγωδίες, αυτή η εσωτερική ανάγκη είναι ακόμα πιο έντονη, όχι μόνο για όσους βίωσαν την τραγωδία στο Μάτι από πρώτο χέρι αλλά για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που συγκλονιστήκαμε από την ανείπωτη τραγωδία. Αλλά μέσα σε αυτό το ζοφερό καλοκαίρι ήρθε το χαρμόσυνο, το πολύ ευχάριστο νέο της απελευθέρωσης των δύο αξιωματικών μας, ένα νέο το οποίο μας γέμισε όλους με χαρά και με αισιοδοξία και με συγκίνηση. Θέλω με την ευκαιρία αυτή να συγχαρώ πραγματικά από καρδιάς τους δύο αξιωματικούς μας αλλά και τις οικογένειές τους για το κουράγιο τη λεβεντιά και την αυτοπεποίθηση που έδειξαν αυτούς τους πέντε μήνες αυτής της μεγάλης ταλαιπωρίας και εύχομαι πραγματικά αυτό το χαρμόσυνο συμβάν να είναι η απαρχή άλλων νέων θετικών εξελίξεων για την πατρίδα μας που θα μας ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη μας και θα αποδείξουμε με αυτό τον τρόπο στους εαυτούς μας πως πραγματικά αξίζουμε καλύτερα... Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Το νομοσχέδιο ήδη έχει πάει στην Ευρώπη» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Το 35ωρο στην πράξη: μύθοι, πραγματικότητες και η ελληνική συζήτηση
Τι βρίσκεται στην ατζέντα των συνομιλιών
Κατηγορίες για καθυστερήσεις, υψηλά επιτόκια και ελλιπή προστασία δανειοληπτών από το ΠΑΣΟΚ
Η υπόθεση αναδεικνύει τις εσωτερικές τριβές στην αξιωματική αντιπολίτευση
Νέα μέτρα λόγω κρίσης στη Μέση Ανατολή - Εξετάζεται και ευρωπαϊκός συντονισμός
Κινητοποίηση φορέων και δήμων μετά το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ryanair
Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στο Άμπου Ντάμπι - Εστίαση σε ασφάλεια, ναυσιπλοΐα και συνεργασία
Το Σάββατο 9 Μαΐου 2026, στον χώρο Εμπειρία Ευρώπη Αθηνών
Η Ευρώπη σε σημείο καμπής, με ανάγκη για ανάπτυξη, κυριαρχία και ταχεία ψηφιακή μετάβαση
Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης για τα καταναλωτικά δάνεια
«Η ποιότητα της δημοκρατίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποφυγή των διχασμών», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο υπουργός Υγείας στέλνει μήνυμα πως οι εκβιαστικές συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται
Στο πλαίσιο ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και με φόντο τα 250 χρόνια της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί σε σεβασμό συμφωνιών και απειλεί με ενεργοποίηση του μηχανισμού αντιποίνων
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία
Χωρίς έλεγχο και κανόνες τα ηλεκτρικά πατίνια, με ευθύνη της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με την «Αθήνα Ψηλά»
Μέχρι το τέλος Μαΐου θα ξεκινήσει η κανονική εκτέλεση δρομολογίων
Θα κοπούν σχεδόν μία στις τρεις αιτήσεις
«Τρεις συνάνθρωποί μας έφυγαν για τη δουλειά τους και δεν επέστρεψαν ποτέ», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.