- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Απασφάλισε ο Καμμένος: Οι φυλακίσεις, ο Θεοδωράκης και ο Σόρος
Τι είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ
Κατηγορίες ακόμα και φυλακίσεις για βουλευτές της ΝΔ με αφορμή την υπόθεση Novartis προανήγγειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην ομιλία του στη Βουλή, ενώ διερωτήθηκε μάλιστα εάν θα λάβουν άδεια από τις φυλακές προκειμένου να ψηφίσουν στη διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, όταν αυτή έλθει στην Βουλή.
Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τη ΝΔ για προσπάθεια να υπονομεύσει τη χώρα και κατηγόρησε την ηγεσία Μητσοτάκη ότι έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και έχει επαναφέρει λογικές ενός νέου αντικομμουνισμού που υποστηρίζεται στην Ευρώπη από φιλοναζιστικά κόμματα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμφωνία των Πρεσπών κάνοντας λόγο για «όψιμους Μακεδονομάχου». Στο ίδιο θέμα υπερασπίστηκε τη στάση των ΑΝΕΛ λέγοντας ότι αν έριχνε την κυβέρνηση, η χώρα δεν θα έβγαινε από τα μνημόνια. «Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκή;», διερωτήθηκε ο κ. Καμμένος.
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι οι εκλογές θα γίνουν σε έξι μήνες. «Στο χέρι μας είναι αυτούς τους έξι μήνες να διευκολύνουμε τις επενδύσεις», σημείωσε. Επίσης, υποστήριξε ότι κάποιοι ήθελαν πάση θυσία ανατροπή της κυβέρνησης και πιθανότατα αναφερόμενος στους κ.κ. Δημήτρη Καμμένο και Λαζαρίση σημείωσε ότι γι' αυτό «πλήρωσαν αποστασίες, εξαγόρασαν βουλευτές».
Συνεχίζοντας ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έβαλε όρο να φύγουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, για να μπει εκείνος. «Και για να πείσει τους χορηγούς του, διέλυσε τη συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής», συνέχισε.
Τέλος, επαναφέροντας το θέμα για τη συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «οι ΑΝΕΛ έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους. «Αν έρθει με 180 τότε τι θα κάνει η ΝΔ», διερωτήθηκε υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» εμπίπτει στη γραμμή του Βουκουρεστίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιολικά και ηλιακά ξεπέρασαν τα ορυκτά καύσιμα – Ισχυρή ελληνική παρουσία, άνοδος φυσικού αερίου
Στο Ζάγκρεμπ ο πρωθυπουργός για τη συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ
«Ένας πολύτεκνος που παίρνει 1.800 ευρώ, σήμερα θα δει 300 ευρώ αύξηση στον λογαριασμό του» αναφέρει ο υπουργός
«Πρέπει να δούμε τί πήγε λάθος για να μην επαναληφθεί» τόνισε με ανάρτησή του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα
«Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Στο τραπέζι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολιτικών και οικονομικών προκλήσεων
Πλειοψηφία υπέρ συνεργασιών, αποκλεισμού ΝΔ και προκριματικών – Τι δείχνει η Opinion Poll για το Dnews
Στο 13,4% το μισθολογικό χάσμα το 2022 και το 2024, στο 13,6% το 2023 – Πρωτιά στην Ενημέρωση και Επικοινωνία
Το νέο αεροδρόμιο Καστελίου θα υποδέχεται υπερδιπλάσιες πτήσεις – Υπεγράφη η σύμβαση αεροναυτιλίας
Ενιαίο μήνυμα μνήμης και κυριαρχίας για τα Ίμια – «Δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο»
Γιατί η εξήγηση περί τρολαρίσματος είναι πιο πειστική
Ο υπουργός Άμυνας για Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Σαχέλ στην παρουσίαση βιβλίου στο Σαρόγλειο Μέγαρο
«Αν δω ότι μπορώ να βοηθήσω σε συγκλίσεις για την πατρίδα μου θα το κάνω» είπε ο πρώην υπουργός
«Γνωρίζω ένα πρώιμο κομμάτι της ιστορίας αρκετά καλά» ανέφερε ο υπουργός
ΟΗΕ, Κυπριακό, ελληνοτουρκικά και Λιβύη στο επίκεντρο της ελληνικής διπλωματίας στη Νέα Υόρκη
Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
Συντονιστής ο Γιώργος Σιακαντάρης
Έκανε λόγο για «στοχοποίηση» του ιδίου και της κυβέρνησης - «Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.