- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Μπαλαούρας: Εμείς ποτέ δεν κάναμε τραμπουκισμούς, ούτε μιλούσαμε για γερμανοτσολιάδες
«Δεν μπορεί το πολιτικό γίγνεσθαι να βάλλεται από ακροδεξιά και εθνικιστικά στοιχεία»
«Δεν κατηγορούμε τη ΝΔ, εν συνόλω, αλλά η ΝΔ έχει έντονα στους κόλπους της ακροδεξιά στοιχεία, όπως είναι για παράδειγμα ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος τρέχει από συλλαλητήριο σε συλλαλητήριο. Νομίζω πως τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν. Οι Καμπόσοι θα πολλαπλασιαστούν και τέτοια φαινόμενα πρέπει να καυτηριαστούν. Δεν μπορεί το πολιτικό γίγνεσθαι να βάλλεται από ακροδεξιά και εθνικιστικά στοιχεία» τόνισε στο ραδιόφωνο του Real Fm ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, που αρνήθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τραμπουκισμούς ή μιλούσε για γερμανοτσολιάδες.
«Θυμάστε πολύ καλά τα πρώτα χρόνια των Μνημονίων ότι η Πλατεία ήταν χωρισμένη σε άνω και κάτω. Στην πάνω μεριά ήταν η ακροδεξιά και η Χρυσή Αυγή, ενώ στο κάτω βρισκόταν ένας αριστερός κόσμος που προβληματιζόταν και μου θύμιζε Μάη του 68. Εμείς δεν είχαμε καμία σχέση με αυτούς που πήγαιναν και χτυπούσαν τον Άγνωστο στρατιώτη κρατώντας ελληνικές σημαίες. Εμείς ποτέ δεν κάναμε τραμπουκισμούς. Μπορεί καμιά φορά να υπερβάλλαμε λεκτικά, όμως ούτε μιλούσαμε για γερμανοτσολιάδες, ούτε έχουν γραφτεί πουθενά αυτά στα έντυπα της Αριστεράς και στα sites. Επομένως πρέπει να γίνει μια ιστορική αποκατάσταση» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο Μπουτάρης αν και δεν προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ριζοσπαστικός και έγινε ο στόχος μια πόλωσης που εντέχνως φτιάχνεται κατά τη γνώμη μου, επειδή έχουμε μια συζήτηση για το ονοματολογικό των Σκοπίων» συμπλήρωσε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Ιδιαίτερη έμφαση στο ενεργειακό κόστος
200 εκατ. ετησίως για δρόμους και διπλασιασμός της επιχορήγησης για τα σχολεία
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το νέο θεσμικό πλαίσιο - Ψηφίστηκε η τροπολογία για τα πρόστιμα
Γιατί αποκάλεσε «Λαφαζάνη» τον Νίκο Ανδρουλάκη
Τουρνάς: Από τους πλέον σύγχρονους στην Ευρώπη, δημιουργεί νέες δυνατότητες εκπαίδευσης πυροσβεστών
Περισσότερες από εκατό συμβάσεις για κτιριακή αναβάθμιση και επιστημονικό εξοπλισμό
Τι ισχύει με τα 65 έτη - Όλοι οι αστερίσκοι
Ποια είναι η τελευταία ημέρα που μπορεί να καταβληθεί από τον εργοδότη
Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Ποιες ειδικότητες ζητούνται
Η ανάρτηση του υφυπουργού Εξωτερικών
«Η αριστερή πλουτοκρατία στήριξε την επάνοδό του»
«Στη γωνία ο κ. Πιερράκης, διαστρεβλώνει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για να ξεφύγει από τη μέγγενη των κόκκινων δανείων»
Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία για την παραγωγή, τις εισαγωγές, τις εξαγωγές και τα αποθέματα οίνου
Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει νοικοκυριά και δανειολήπτες
Χωρίς αίτηση η πρώτη πληρωμή με τα αναδρομικά
Νωρίτερα οι πληρωμές, τι ώρα μπαίνουν στα ΑΤΜ
Ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «ανακοίνωση που περιμένει καιρό η περιοχή»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.