Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα Αχτσιόγλου – Αναστασιάδη για το «πρώτη φορά “χασίσια” αριστερά»

«Sex toys» και «Yes We Can-nabis»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
axtsioglou-anastasiadis.jpg

Το άρθρο που υπογράφει ο εκδότης του Πρώτου Θέματος Θέμος Αναστασιάδης με τίτλο «Αχτσιόγλου και πρώτη φορά “χασίσια” αριστερά» προκάλεσε την αντίδραση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα στο άρθρο, ο εκδότης αναφέρει, μεταξύ άλλων:

 […]
Πολύ σοβαρά τώρα αυτή είναι η πρόοδος και οι ατομικές ελευθερίες, το τσιγαριλίκι; Διότι ποιος αμφιβάλει ότι τόσες ποσότητες δύσκολα θα περιορισθούν για ιατρική χρήση και ότι δεν θα γίνεται... λαϊκή έξω από τα σχολεία, χωρίς καν να παρεμβαίνει η αστυνομία; Από την γλάστρα μου στο δωμάτιο μου, «το 'φερα» θα λέει ο κάθε πιτσιρικάς, άπαξ και το κράτος της ψεύτο-αριστεράς τον σπρώχνει να δοκιμάσει. Το επιχείρημα ότι ακόμη και πρόεδροι χωρών έχουν παραδεχθεί ότι έκαναν μικροί ή κάνουν ακόμα μια... τζούρα για να χαλαρώσουν, δεν σημαίνει ότι η επίσημη Πολιτεία πρέπει να γίνει βαποράκι. Ή μάλλον βαποράρα όταν ολόκληρη υπουργός και μάλιστα η κυρία Αχτσιόγλου, που 'ναι ελκυστική στους νέους (όχι τόσο στους συνταξιούχους που τους πετσοκόβει) διαφημίζει η ίδια το ποσό καλή είναι η κάνναβη. Να προσέχει μόνο μη μεταφέρει τα εν δήμω και εν οίκω, κομματικό και όχι μόνο, γιατί τότε είναι που θα πέσει το απόλυτο ξεσάλωμα στις κυβερνητικές ανακοινώσεις! Χούντα με "φούντα". Κι αν η κυρία Αχτσιόγλου το χρειάζεται ίσως για να χαλαρώνει, τι πρέπει να πάρουν τα τόσα θύματα της πολιτικής της για να 'χουν τις αναγκαίες παραισθήσεις να πιστεύουν ότι ποτέ επί Τσίπρα, δεν υπέστησαν περικοπές, όπως λένε οι Συριζαίοι; Όλο το καράβι από την Περσία;

Υπάρχουν, λοιπόν, πολλές σκοτεινές πλευρές στην υπόθεση της ινδικής κάνναβης, πέρα από το ότι η νομιμοποίηση της χρήσης της υπό όρους είναι το τελευταίο μας πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Πολιτικά, όμως, αυτό απέμεινε από την πρώτη φορά Αριστερά; Να διαφημίζει παραισθησιογόνα- δηλαδή χασίς, μην μπερδευόμαστε- ως τρόπο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος;;; Κάνε κεφάλι αφού έτσι κι αλλιώς σ' έχουν τρελάνει; Ωραίο ηθικό πλεονέκτημα!!! Την άλλη φορά που θα μαζευτούν τα συριζοκομματοσκυλάκια να φέρουν και τίποτα sex toys, δονητές και τα σχετικά να συζητήσουν για την ευεργετική χρήση της τζούρας, σε συνδυασμό με τα βοηθήματα για γρήγορο οργασμό διαρκείας . Αλλά όχι παρουσία της αθώας Αχτσιόγλου, ντροπή, ας φέρουν τη Θεανώ, που δεν μάσα από αυτά, να τους κάνει χασισογεμιστά. Να το θυμηθείτε ότι πίσω από την τόση κάψα τους να προωθήσουν την ινδική κάνναβη, πρώτη φορά χασίσια αριστερά, κρύβονται πολλά λεφτά, ανεξάρτητα από το αν το καταλαβαίνουν ή όχι οι περισσότεροι από αυτά τα μισοχαμένα κορμιά με τα καμμένα μυαλά . Μες στη τόση πολιτική μαστούρα τους... που βέβαια τους φεύγει αμέσως αν είναι για κανά διορισμό. Το πιο αγαπημένο τους "ναρκωτικό" Yes We can-να μπεις στο Δημόσιο και συ!!! Αραλίκι, αριστεριλίκι, και τσιγαριλίκι... Ήταν στυλάκι, και έγινε πράξη. Κι άμα κάνεις και την πράξη...

untitled-3.jpg

Στο άρθρο απάντησε μέσω Facebook, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα γράφει:

Το «άρθρο» του κ. Θέμου Αναστασιάδη για τη διημερίδα «Yes We Can-nabis» αποτελεί ένα ακόμη μνημείο χυδαιολογίας, όπως και τόσα άλλα που φέρουν την υπογραφή του.

Το ύφος του συντάκτη αναπαράγει την ποιότητα που χαρακτήριζε το διάλογο ανάμεσα στην Ιερά Εξέταση και το Γαλιλαίο. Κατανοούμε ότι, αν ο κ. Αναστασιάδης εκπροσωπούσε κάποιο μέσο της εποχής, με μεγάλη χαρά θα υποστήριζε ότι η Γη είναι επίπεδη. Ευτυχώς, όμως, για τις ανθρώπινες κοινωνίες και την εξέλιξή τους, έχουν υπάρξει μερικά αποφασιστικά βήματα από τότε.

Για τα περί χούντας, είναι τουλάχιστον οξύμωρο να αποδίδει τέτοιους χαρακτηρισμούς το πρόσωπο που διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση εξευγενισμού και κανονικοποίησης της φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Είναι περιττό οποιοδήποτε σχόλιο για τα απωθημένα του συντάκτη περί «sex toys» και τις λοιπές παραληρηματικές του αναφορές.

untitled-1.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ