- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
«Ψαλιδίζουν» τη βουλευτική αποζημίωση του Χρυσαυγίτη Λαγού μετά τα αίσχη στην Ολομέλεια
Η εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας
Τον 15νθήμερο αποκλεισμό του από τις συνεδριάσεις και «ψαλίδι» στην βουλευτική του αποζημίωση, αποφασίζει η Βουλή για τον Χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγό, μετά την ακραία επίθεση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη και τους βουλευτές.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Επιτροπή Δεοντολογίας που συνεδρίασε για την υπόθεση αυτή, εισηγείται μόνον για την περίπτωση Λαγού και όχι για το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας. Με δεδομένο ότι οι Χρυσαυγίτες δεν φαίνεται να πτοούνται, τα μέλη της αποφάσισαν ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, να εισηγηθούν στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αυστηροποίηση των ποινών σε περίπτωση αντικοινοβουλευτικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς.
Η Ολομέλεια της Βουλής πριν από περίπου 15 ημέρες είχε επιβάλλει ομόφωνα περικοπή της βουλευτικής αποζημίωσης των κ.κ. Νίκου Μιχαλολιάκου, Ηλία Κασιδιάρη και Παναγιώτη Ηλιόπουλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά και ειδικότερα μετά την ακραία επίθεση στον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.
Οι Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος τον αποκάλεσαν «Τούρκο πράκτορα», ενώ μια ημέρα αργότερα ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε ζητήσει πιστοποιητικά εθνικών φρονημάτων από τους μουσουλμάνους βουλευτές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.