- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρχονται νέα κόμματα - Σόλο ο Βαρουφάκης με παρέα ο Αλαβάνος
Συζητήσεις και ζυμώσεις με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παναγιώτη Λαφαζάνη
Την εμφάνιση νέου κόμματος, συνδεδεμένου με το DiEM25, ανήγγειλε με ανάρτησή του στο τουίτερ ο Γιάνης Βαρουφάκης. «Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα», ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης.
Στο μεταξύ για νέα πολιτική κίνηση ετοιμάζεται και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος.
Εερωτηθείς από το "Θέμα 104,6" ο Αλέκος Αλαβάνος είπε ότι «μέσα σε ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο» για την ανασυγκρότηση της χώρας, [..] που δεν μπορεί να περιορίζεται στο χώρο της αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία, στον δημοσιογραφικό κόσμο, στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης».
Για το αν θα συνεργαστεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Έχουμε συζητήσεις μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά, εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.