Πολιτικη & Οικονομια

Ντόρα εναντίον Κοτζιά, για τις απειλές φυλάκισης στον Ανδ. Λοβέρδο

«Ο νόμος περί κατασκοπείας έχει να εφαρμοστεί από την εποχή Μπελογιάννη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόρα εναντίον Κοτζιά, για τις απειλές φυλάκισης στον Ανδ. Λοβέρδο
EUROKINISSI//Γιώργος Κονταρίνης

Ο «νόμος περί κατασκοπείας εφαρμόστηκε για τελευταία φορά στον Μπελογιάννη», δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη, σχολιάζοντας την προειδοποίηση του Νίκου Κοτζιά προς τον Ανδρέα Λοβέρδο για φυλάκιση εξαιτίας της κατοχής απόρρητων εγγράφων (με αφορμή την υπόθεση της πώλησης οπλικών συστημάτων στη Σαουδική Αραβία). «Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση απειλείται βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου με φυλάκιση 10 ετών, επειδή έδωσε στη Βουλή έγγραφα με στοιχεία για μια υπόθεση με οσμή σκανδάλου», συμπλήρωσε η κ. Μπακογιάννη, με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

Σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό, η Ντ. Μπακογιάννη αναφέρει ότι στόχος της ΝΔ «είναι η δημιουργία ενός ευρύτατου Ελληνικού Μετώπου, το οποίο είναι αποφασισμένο να βγάλει τη χώρα από την κρίση». Επίσης, αποκλείει «στην παρούσα φάση» το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «διαφέρουμε έτη φωτός στον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την Ελλάδα του αύριο».

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρεται και στην άδεια Κουφοντίνα, λέγοντας ότι «κάναμε κριτική στην απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών και διερωτηθήκαμε τι άλλαξε από την προηγουμένη απόφαση η οποία έκρινε ότι ο κ. Κουφοντίνας δεν έχει μεταμεληθεί και εξακολουθεί να έχει τις ίδιες απόψεις οι οποίες τον οδήγησαν στη δολοφονία 11 ανθρώπων». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Συγκινημένος που επισκέπτομαι το Κέντρο Υγείας Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κερατέας
Μητσοτάκης από Κέντρο Αποκατάστασης και Υγείας Κερατέας: Κάθε φορά που επισκέπτομαι δομές αποκατάστασης θυμάμαι τη μητέρα μου

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία δομή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις καλύτερες δομές του ιδιωτικού τομέα

O K. Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία
O K. Μητσοτάκης στις ανακαινισμένες Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην Παιανία: Η υποστήριξη του αθλητισμού απαιτεί επένδυση σε υποδομές

«Η μεγαλύτερη χαρά και μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι τα χαμόγελα των νέων αθλητών και νέων αθλητριών», σημείωσε ο πρωθυπουργός

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.