- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σφοδρή επίθεση Λεβέντη: Τι Τσίπρας, τι Παπαδόπουλος
«Είναι δικτάτορας» ο πρωθυπουργός, είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ενώσης Κεντρώων συγκρίνει τον Τσίπρα με τον πραξικοπηματία Παπαδόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «τι Τσίπρας, τι Παπαδόπουλος».
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1 είπε: «Επί δύο χρόνια ό,τι κι αν προτείνουμε ο κ. Τσιπρας δεν το κάνει, μόνο αυτός ξέρει το καλό της Ελλάδος; Είναι δικτάτορας. Αν ήταν έτσι, μέναμε στον Παπαδόπουλο, δεν χρειαζόμασταν Τσίπρα και Μητσοτάκη».
Σε ερώτηση αν συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Παπαδόπουλο, ο Λεβέντης τόνισε: «Αλήθεια το πιστεύω, τι Παπαδόπουλος, τι Τσίπρας; Σε ό,τι και να προτείνουμε συναντάμε το 153. Επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να φάει τις καταθέσεις του κόσμου, επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να αποφασίσει να γίνονται εκτελέσεις; Η πλειοψηφία υπόκειται πάντα σε ένα κλίμα ευθύνης και λαμβάνει τη γνώμη όλων, αυτό θα πει δημοκρατία αλλιώς μέναμε στον Παπαδόπουλο και στη χούντα».
Επίσης ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος στο θέμα της αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16 λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη είναι άχρηστα και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προμηθευτεί τα σύγχρονα F-35 «Θα είναι πιο ακριβά τα F-35 αλλά τι να κάνουμε; Με τους Τούρκους έχουμε να κάνουμε. Αλλιώς ας μείνουμε άοπλοι αν είναι έτσι. Επειδή με τα λεφτά που δίνουμε για οτιδήποτε αμυντικό θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τις συντάξεις κατά 200-300 ευρώ, ας αυξήσουμε τις συντάξεις και ας αφήσουμε την άμυνα και ας έρθει ο Τούρκος. Η πρόταση μου είναι να πάρουμε τα F 35 και να το συζητήσουμε σε σύσκεψη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιδράσεις για την πυρηνική ενέργεια που δεν είναι ελληνικό προνόμιο
«Παρουσιάζουμε έναν σχεδιασμό, μια εναλλακτική στρατηγική για τη δίκαιη μετάβαση»
Πώς φθάσαμε στην απόφαση να πάει πιο πίσω το μέτρο
Τα δύο σενάρια και η πρόταση για αύξηση 70 ευρώ
Δεν σταματά η διαδικασία διεύρυνσης
Γιατί δεν θα δοθεί σε χαμηλοσυνταξιούχους και ΑμΕΑ
Το ποσό των 750 ευρώ είναι μεικτό και υπόκειται σε κρατήσεις
Ο βασικός κανόνας για να υπολογίσετε άμεσα το τελικό ποσό που θα πιστωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό
Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 20%
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.