- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στέλιος Παππάς: «Εγώ δεν είμαι ο πατέρας του Νίκου»
Τόνισε ότι είχε τα εχέγγυα για να γίνει πρόεδρος του ΟΑΣΘ
Ατασθαλίες βάσει σχεδίου έχει εντοπίσει στον ΟΑΣΘ ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς, όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε, από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως «ο Οργανισμός ήταν "μέσα" και οι μέτοχοι "κονόμαγαν"».
Ο κ. Παππάς ανέφερε ως παράδειγμα ότι το επιχειρηματικό κέρδος έφθανε στο 80% και καταγραφόταν λογιστικά στα έξοδα, δημιουργώντας έτσι έλλειμμα και συνεχή ανάγκη για χρηματοδότηση από το κράτος και πως αποσβέσεις εκατομμυρίων δεν αποτυπώνονταν σωστά ή και καθόλου.
Χαρακτήρισε ορθή επιλογή την εκκαθάριση του Οργανισμού, ώστε να αναδιοργανωθεί και να αποκτήσει νέο σύγχρονο εξοπλισμό. Τόνισε ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία θα παρουσιαστούν από τον ίδιο και τον αρμόδιο υπουργό Χρ. Σπίρτζη, σε συνέντευξη Τύπου λίγες μέρες μετά την άνοδο του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του και όχι ενός τεχνοκράτη για τη θέση του προέδρου είπε πως τόσο ο ίδιος ως πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου όσο και ο νυν υπουργός ως πρώην πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου αποτελούν εχέγγυα για το μέλλον του Οργανισμού. Πρόσθεσε, δε, απαντώντας σε όσους τον κατηγόρησαν για οικογενειοκρατία πως «εγώ δεν είμαι ο πατέρας του Νίκου... Εγώ είμαι γιος του "μπάρμπα Νίκου"» σημειώνοντας πως τα παιδιά του είναι περήφανα για τον πατέρα τους - τη διαδρομή και την ιστορία του - όπως και ο ίδιος για τον δικό του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αναφορά στην ηλεκτρική διασύνδεση με την Κύπρο και τα «ήρεμα νερά»
Τι λένε οι πολίτες για τις αλλαγές στην Υγεία
Πού βρίσκονται τα υπόλοιπα κόμματα
Οι αιχμές για τη Χρυσή Αυγή και το «παραϋπουργείο Δικαιοσύνης»
Oι διαγωνισμοί πραγματοποιήθηκαν με πλήρη διαφάνεια και ότι η διαφωνία αφορά αποκλειστικά το νομικό πλαίσιο
Επίθεση για ΑΑΔΕ, funds και Κασιδιάρη
Ο βουλευτής Δράμας διαψεύδει κατηγορηματικά τις σχετικές αναφορές
Τεχνητή νοημοσύνη, εργασία, Δικαιοσύνη και επενδύσεις: Οι αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση
Οι δύο επιλαχόντες του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν τις έδρες των παραιτηθέντων Καλαματιανού και Ζαμπάρα
Από φορτία 26 τόνων έως εναέριο ανεφοδιασμό
Σχέδιο αξιοποίησης 4.500 ακινήτων, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας
Πώς μπορείτε να υπολογίσετε το ακριβές ποσό
Το συχνότερο λάθος που κοστίζει ακριβά
Βήμα βήμα η διαδικασία
«Για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού», τόνισε ο υπουργός Άμυνας
««Οι υπηρεσίες μας υπολογίζουν ότι έχουν κλαπεί εννέα (9) χιλιόμετρα καλωδίων ηλεκτροφωτισμού»
Με φόντο το συνεχιζόμενο ράλι τιμών στο φυσικό αέριο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.