Πολιτικη & Οικονομια

Λευκές σελίδες. Η Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να προλογίσει βιβλίο του Γλέζου (εικόνα)

«Δείτε τι θα πει εμπάθεια», σχολιάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
360952-747472.jpg
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ένας πρώην και ένας νυν πρόεδρος της Βουλής προλογίζουν το βιβλίο που εξέδωσε το Κοινοβούλιο για τον Μανώλη Γλέζο με τίτλο: «ΑΚΡΩΝΥΜΙΑ». Οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Νίκος Βούτσης έγραψαν από έναν πρόλογο για τον αγωνιστή της αριστεράς, ενώ η σελίδα της πρώην προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, έμεινε κενή και λευκή.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν αυτός που φωτογράφησε και δημοσιοποίησε στο Twitter την απουσία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας. «Δείτε τι εμπάθεια! Στο νέο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου από τη Βουλή έκαναν πρόλογο οι πρώην ΠτΒ Μεϊμαράκης, @Zoe και ο Βούτσης», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Γλέζος είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο Δίστομο με αφορμή την κατάθεση στεφάνου από τον Γερμανό πρέσβη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY