Σε 1 μήνα η νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα Ταμεία για τους ελεύθερους επαγγελματίες
Τι προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο Τάσος Πετρόπουλος
Σε έναν μήνα περίπου αναμένεται η έκδοση της υπουργικής απόφασης για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλισμένων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στη Βουλή ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινωνική Ασφάλιση Τάσος Πετρόπουλος.
Ο υφυπουργός, από το βήμα της Βουλής, προέτρεψε ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες να σπεύσουν να καταβάλουν τις εισφορές τους από τον Ιανουάριο έως και τώρα, προκειμένου να είναι δυνατή η υπαγωγή τους στις θετικές ρυθμίσεις για τις προηγούμενες οφειλές τους.
«Έχουμε τον Ν. 4669 για τις ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών των ασφαλισμένων προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. Σε περίπου έναν μήνα θα εκδώσω την υπουργική απόφαση για τις ρυθμίσεις των οφειλών. Παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή ο κόσμος δεν είναι πολύ καλά ενημερωμένος για πολλούς λόγους, εγώ το τονίζω με κάθε ευκαιρία: να σπεύσουν να καταβάλουν τις εισφορές από τον Γενάρη μέχρι και τώρα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, και οι γιατροί και οι δικηγόροι και οι επιστήμονες γενικότερα, για να μπορούν να υπαχθούν στις θετικές ρυθμίσεις των οφειλών, για το προηγούμενο διάστημα μέχρι 31.12.2016 για να μην μένουν συνέχεια εκτός των δυνατοτήτων που παρέχονται από την πολιτεία» ανέφερε ο υφυπουργός Εργασίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.