Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης για Αυγή: «Άμα έχεις τη μύγα...»

Η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356246-738288.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΛΙΑ ΚΑΡΠΟΥΖΗ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρεται στο γεγονός πως η εφημερίδα Αυγή φέρεται να «ενοχλήθηκε» από προηγούμενη ανάρτησή του στην οποία ο ίδιος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον Λουκά Παπαδήμο, μετά την τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του.

Σε εκείνη την ανάρτησή του, ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε γράψει: «Την συμπαράστασή μας στον Λουκά Παπαδήμο. Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά και αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία».

Σε δημοσίευμά της, η εφημερίδα έκανε λόγο για «θλιβερή παραφωνία στο κλίμα ομόθυμης καταδίκης της δολοφονικής τρομοκρατικής επίθεσης», επισημαίνοντας πως ο Γρηγόρης Ψαριανός αποκάλεσε «ηθικούς αυτουργούς» τους «Τσίπρα, Παππά, Καμμένο και λοιπούς καπεταναίους» και πως ο επικεφαλής του Ποταμιού «κινείται στο ίδιο κλίμα» με τη φράση του αναφορικά με όσους «σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία».

Ο κ. Θεοδωράκης, στη νέα ανάρτησή του, αναφερόμενος στο δημοσίευμα της Αυγής, έγραψε σχετικά: «Κι όμως! Ενόχλησε την "Αυγή" η φράση μου: "Εχθροί μας είναι και αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία"! Άμα έχεις τη μύγα...»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ