- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Octobearfest
Βοηθάει ο καιρός κι έτσι οι αθηναίες αρκούδες μόνο σε νάρκη δεν έχουν πέσει.
Και να θέλανε, τις αφήνουν τα πολυάριθμα πάρτι που γίνονται για πάρτη τους; Την Τετάρτη 21, το www.bearwoof.gr κάνει κι άλλο πάρτι Electrowoof στο αγριεμένο Fou Club. Μουσικές: Alternative Rock και Dark Metal EBM από τον dj Pixie, Electronica και Hardcore από τον dj «?». Το πάρτι αρχίζει στις 22.30 κι έχει και happy hour: 22.30-24.00, με 5 ευρώ είσοδο.
Octobearfest στην Αθήνα αύριο Παρασκευή 16 αλλά και Σάββατο 17. Άφθονη μπίρα και άφθονοι άντρες είναι ένας συνδυασμός που διεγείρει και την πιο απονευρωμένη φαντασία. Ειδικά όταν η μπίρα κάνει μόνο 3 ευρώ κι έχει και finger food, το διήμερο πάρτι στο Big Bar προμηνύεται το αρκουδίσιο γεγονός της χρονιάς. Με βαρελίσιες μπίρες Craft και μουσική από το resident dj Thanos.
Συνήθως ο κόσμος προσπαθεί να βγει από τη φυλακή, όχι να μπει. Πάνε αυτά! Όπως ξέρουμε, η φυλακή είναι για τους λεβέντες κι έτσι το Mybar θα σας χώσει στα σίδερα μαζί με άλλα κακά παιδιά, στο πάρτι του με θέμα Prison Break, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.
Φέτος το micraasia επιστρέφει δυναμικά, με την ταράτσα ανοιχτή και το χειμώνα. Εκτός από εκθέσεις νέων καλλιτεχνών, μπορείς να πιεις διάφορα τσάγια και καφέδες της Ανατολής, να δοκιμάσεις έθνικ γεύσεις και να καπνίσεις ναργιλέ, από τις 18.00 καθημερινά. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο φιλοξενούνται μεταμεσονύχτιες ζωντανές εμφανίσεις και dj sets σε διάφορα παρτάκια που οργανώνει ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Αποστολόπουλος. Δες www.micraasia.com. Απροπό, το micraasia είναι το σπίτι όπου γυρίστηκε η «Στρέλλα», η νέα ταινία του Πάνου Κούτρα, για την οποία το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι καλύτερα να χάσετε τον γκόμενο παρά αυτή. Αν ο «Μουσακάς» του ήταν απλά θεϊκός, η «Στρέλλα» είναι θεϊκά ανθρώπινη.
Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του 10% (www.10percent.gr) με συνεντεύξεις της Βίκυς Σταυροπούλου (Οι άλλοι μας φέρονται όπως εμείς τους επιτρέπουμε), του Χρήστου Σιμαρδάνη (Εσύ επιλέγεις την κοινωνία σου) και του βοηθού συνηγόρου του Πολίτη Ανδρέα Τάκη σχετικά με τον κουτσουρεμένο νόμο για την εξάλειψη των διακρίσεων στην εργασία λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού (ηλικίας, αναπηρίας κ.λπ). Θα διαβάσετε αφιερώματα στην ιστορία του γκέι τουρισμού και στην κακοποίηση των γκέι αντρών και γυναικών, με βήματα για την αντιμετώπισή της. Αναδημοσιεύεται επίσης η χειμαρρώδης συνέντευξη που είχε δώσει η Σπεράντζα Βρανά στο 10% («Αρκετές γυναίκες είχαν τσιμπηθεί μαζί μου. Σε κάποιες περιπτώσεις ενέδωσα. Δεν ήταν όμως κάτι που με συνέπαιρνε. Είμαι φανατική θιασώτης του αντρικού οργάνου! Υπάρχει ωραιότερο πράγμα;»). Δημοσιεύεται επίσης η κοινωνιογλωσσολογική έρευνα του Κώστα Κανάκη για το πολυσύνθετο φαινόμενο της αρσενικότητας, αλλά κι ένα καινούργιο, ελληνικό λεσβιακό κόμικ (λες; Lez!).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η μικρότερη κόρη του, Δάφνη
«Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Γαλλία και ζήτω η φιλία μεταξύ των δύο χωρών» είπε ο Γάλλος πρόεδρος
«H χώρα μετατρέπεται σε κόμβο ψηφιακής καινοτομίας και ΤΝ», τόνισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης
Η συνολική μέγιστη επιδότηση ξεπερνά τα 125.000.000 ευρώ
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραθέτει επίσημο δείπνο - Ποιοι δίνουν το παρών
«Βάζουμε τάξη στο κατακερματισμένο τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2026 ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
«Θα είμαστε εδώ, αυτός θα είναι ο ορισμός του Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία», είπε ο Γάλλος πρόεδρος
Στρατιωτικό άγημα πήρε μέρος στην υποδοχή, ενώ μετείχε και γαλλική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνοδεύσει τον Γάλλο πρόεδρο στο κέντρο της Αθήνας.
Τον υποδέχθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης
Η ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών
Η συζήτηση με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στη διαμόρφωση της αλήθειας στην ψηφιακή εποχή
«Ο πρωθυπουργός επέτρεψε το πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Η εξάρτηση από εισαγωγές καυσίμων και το Στενό του Ορμούζ πιέζουν τιμές, δρομολόγια και επάρκεια
Ποιοι συνταξιούχοι θα πληρωθούν πρώτοι
Λεκτική ένταση στην Επιθεώρηση Εργασίας - Καταγγελία για εκβιασμό και σύλληψη επιθεωρητή
Ντομπρόβσκις προειδοποιεί για στασιμοπληθωρισμό – Όχι σε ρήτρα διαφυγής από την ΕΕ
Απαγορευμένη ζώνη τα χωρικά ύδατα της Σουηδίας
«Αν η γραμμή Μητσοτάκη είναι πως ό,τι λάθος γίνεται τώρα γινόταν και πριν, τότε είμαστε εκτός τόπου και χρόνου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.