- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καμίνης: Στέλνει σε υπουργεία λογαριασμό 15.000 ευρώ της ΕΥΔΑΠ από κτίριο υπό κατάληψη
Ζητά ευθύνες από την κυβέρνηση
Για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, ύψους 15.000 ευρώ, από κτίριο σχολείου στον πεζόδρομο της οδού Πρασσά, στο Κολωνάκι που τελεί υπό κατάληψη κάνει λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων.
Ειδικότερα, ο κ. Καμίνης, μέσω της μηνιαίας τακτικής εκπομπής του «Ραντεβού με τον Δήμαρχο» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984», έκανε γνωστό ότι έφτασε στον δήμο Αθηναίων λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ από το κτίριο σχολείου στον πεζόδρομο της οδού Πρασσά, στο Κολωνάκι, που τελεί υπό κατάληψη, ύψους 15.000 ευρώ. «Ο λογαριασμός των 15.000 ευρώ θα σταλεί στα υπουργεία Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη και με αγωγή θα ζητήσω το χρηματικό ποσό να αποδοθεί στον δήμο Αθηναίων» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας ότι «ο καθένας θα πρέπει να διεκδικεί τα δικαιώματά του αλλά και να επιμερίζονται οι ευθύνες».
Παράλληλα, ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στις δύο σημαντικές συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διήμερο στο Δημαρχείο της Αθήνας με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης και τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων και με τους με αντικείμενο τα προβλήματα της πρωτεύουσας. «Αποκόμισα την εντύπωση ότι ο πολιτικός κόσμος εκτιμά την προσπάθεια που καταβάλλουμε, αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, όπως γνωρίζει και τις δυνατότητες της Αθήνας» είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας: «Συμφωνήσαμε ότι τα προβλήματα της Αθήνας πρέπει να ακουστούν στη Βουλή, σε μια μεγάλη συζήτηση, καθώς επίσης και ότι απαιτείται ευρεία συναίνεση σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ασφάλειας και ανάπτυξης για την πόλη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Η προθεσμία για την υποβολή, ποιοι εξασφαλίζουν τη μέγιστη έκπτωση 4%
Πώς πληρώνω με IRIS, κάρτα και web banking
Στις 24 Μαρτίου η σχετική εισήγηση της Κεραμέως στο Υπουργικό Συμβούλιο
Θεραπεύουμε το σύμπτωμα, αλλά ενισχύουμε παθογένειες που χρόνια τώρα εμποδίζουν την ανάπτυξη υγιούς οικονομικής παιδείας στη χώρα.
Ποιοι έχουν έκπτωση έως 50%, για ποιους ιδιοκτήτες ο φόρος είναι μηδενικός
Συμμετοχή άνω των 150.000 πολιτών δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή στην ψηφοφορία ανάδειξης συνέδρων
«Θα μάθετε να σέβεστε τους θεσμούς», διαμηνύει ο υπουργός Υγείας
Έντονο ενδιαφέρον και αυξημένη συμμετοχή - Έως τις 19:00 ψηφίζουν τα μέλη του κόμματος
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Οι παρεμβάσεις στην αγορά και η συζήτηση για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
Η τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε για πρώτη φορά στο αν απογοητεύτηκε που δεν προτάθηκε ξανά για το αξίωμα
Η κυβέρνηση εφαρμόζει μόνιμες φοροελαφρύνσεις για ιδιοκτήτες, μισθωτούς, οικογένειες και επαγγελματίες
Πόλεις-εργαστήρια της εθνικιστικής δεξιάς, ισλαμιστές υποψήφιοι και ο βαθύς ύπνος της γαλλικής κοινωνίας
Θα επιλέξει τον δρόμο της θεσμικής ευθύνης ή θα παρασυρθεί από τον πειρασμό της εύκολης αντιπολίτευσης;
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου
«Αναμένω τη δημόσια απολογία του μέσου και την άμεση απόσυρση του δημοσιεύματος» - Η ανάρτηση της κόρης του πρωθυπουργού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.