- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στο θέμα της πώλησης της ΔΕΗ επανέρχεται ο Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για «στημένο διαγωνισμό» και «παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα», αναφερόμενος στις πιέσεις των δανειστών για την πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της επιχείρησης.
«Ένας εξαναγκασμένος διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων μέσα σε δώδεκα μήνες και κάτω από τη δαμόκλειο σπάθη των δανειστών, είναι ένας “στημένος διαγωνισμός”», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις».
Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα της ΔΕΗ, ο υπουργός Εσωτερικών σημειώνει ότι «η βασικότερη αιτία είναι ο υπερδανεισμό της» και παραπέμπει στην περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου, όταν έλαβε δάνειο της τάξης των 2,2 δισ. ευρώ. Ειδική μνεία κάνει και στο μεγάλο όγκο των ληξιπρόθεσμων οφειλών, αποδίδοντας τον στην ευρύτερη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά και στο ότι η ΔΕΗ «κατέστη εισπρακτικός μηχανισμός από τις προηγούμενες κυβερνήσεις».
Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, αναφέρει ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πως η σχέση τους είναι βαθιά ανθρώπινη και αυτό δίνει τη δυνατότητα να μιλούν ανοιχτά και ειλικρινά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.