- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τηλε - καυγάς μεταξύ Κώστα Ζαχαριάδη και Βασίλη Οικονόμου (video)
Κ. Ζαχαριάδης: Λέτε τον Τσίπρα Σώρρα, τι να σας πω τώρα
Σε ντέρμπι εξελίχθηκε η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση Ζαχαριάδη Οικονόμου στον Σκάι. Αφορμή αποτέλεσε φράση του βουλευτή της ΝΔ, μετά από την επιμονή του δημοσιογράφου για το αν η αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρει κατώτατο μισθό 751 ευρώ.
«Δεν είναι Σώρρας ο Μητσοτάκης. Αυτά τα λέει ο Σώρρας και ο Τσίπρας τα είχε πει», είπε ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Ζαχαριάδη.
«Είναι ντροπή αυτά που λέτε. Δεν έχετε τον ελάχιστο πολιτικό πολιτισμό να κάνουμε διάλογο με επιχειρήματα. Λέτε τον Τσίπρα, Σώρρα. Τι να σας πω τώρα», απάντησε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Ποια ήταν η διαφορά;», τον ρώτησε ο κ. Οικονόμου, με τον κ. Ζαχαριάδη να απαντά «Οτι έγιναν εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015». «Η διαφορά είναι ότι τον ένα τον κυνηγάει η αστυνομία και ο άλλος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας», πρόσθεσε.
«Δεν είπα ότι είστε ο Σώρρας. Είπα όμως ότι η προεκλογική σας παροχολογία δεν διαφέρει από το στιλ του Σώρρα», αποκρίθηκε ο κ. Οικονόμου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.