Πολιτικη & Οικονομια

Ευ. Τσακαλώτος: Θέλω να βγω με την Γιόχανσον για κοκτέιλ

Αφού ο Κυρ. Μητσοτάκης θέλει πλεόνασμα 2%

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
345047-716959.jpg

Λίγο από ΧόλIγουντ θύμισε σήμερα η Βουλή. Ο υπουργός Οικονομικών, απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος έκανε λόγο για πλεόνασμα 2%, είπε χαρακτηριστικά: «O Μητσοτάκης θέλει πλεόνασμα 2%, κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά...».

Την πάσα πήρε αμέσως ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, ενθαρρύνοντας τον Eυ. Τσακαλώτο και υπενθυμίζοντάς του ότι η Σκάρλετ χώρισε, οπότε είναι ελεύθερη.

Μετά το ευχάριστο διάλειμμα η συζήτηση γύρισε στα οικονομικά, με τον υπουργό Οικονομικών να καλεί τον Δημήτρη Σταμάτη να «εγγυηθεί» ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Βόλφγκανγ Σόιμπλε αξίωσε να μειωθούν τα πλεονάσματα στο 2%.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY