Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης σε Πολάκη: «Όταν φύγεις εγώ θα σε κλείσω φυλακή» (video)

Νέα αντιπαράθεση με αιτία το ΚΕΕΛΠΝΟ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342966-713067.jpg

Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης για ακόμη φορά αντιπαρατέθηκαν στη Βουλή και εκτόξευσαν απειλές ο ένας εναντίον του άλλου.

«Αν συνεχίσετε  έτσι θα σας κάνω αγωγή και θα ζήτω αποζημίωση», είπε αρχικά ο κύριος Γεωργιάδης και  και συνέχισε «Εδώ να με κοιτάς. Όταν θα φύγεις απο υπουργός θα σε κλείσω φυλακή».

«Είστε υπηρετικο πολιτικό προσωπικό»,  απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας στον κύριο Γεωργιάδη και συνέχισε «Ντροπή να κουνάτε το δάχτυλο σε μας. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Να κοιμάστε ανήσυχοι τα βραδιά».

Ως προς την περίφημη «λίστα διορισμών» 23 ατόμων στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Γεωργιάδη, ο Παύλος Πολακης για ακόμη μια φορά δεν την κατέθεσε στη Βουλή. Οπως δικαιολογήθηκε, η επίμαχη λίστα, βρίσκεται στον εισαγγελέα ωστόσο ανέφερε 3-4 ονόματα συνεργατών του κυρίου Γεωργιάδη που διορίστηκαν - όπως είπε - την ίδια περίοδο στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

«Τους διορίσατε, τους κρύψετε και κάψατε τα αρχεία και καταστρέψατε τις συμβάσεις. Όμως προκύπτει έμμισθη σχέση.  Φαίνονται να πληρώνονται χωρίς να φαίνονται οι συμβάσεις», είπε ο κ. Πολάκης. Λίγο αργότερα είπε ότι τις συμβάσεις των συγκεκριμένων ατόμων τις εχει ο εισαγγελέας.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιαδης ανέφερε ότι  τα συγκεκριμένα άτομα δεν διορίστηκαν ποτέ στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Οπως τόνισε, το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει τη δυνατότητα να πληρώνει και με χρήματα από χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών, όπως έγινε στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τις γνωστές κατηγορίες περί αύξησης των τιμών στα φάρμακα τόσο ο  κύριος Πολάκης, όσο και ο κύριος Γεωργιάδης, κατηγόρησαν ο ένας τον άλλον ότι με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους βοήθησαν φαρμακευτικές εταιρείες να κερδίσουν εκατομμύρια ευρώ.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ