- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
Ο Μηταφίδης του ΣΥΡΙΖΑ το «τερμάτισε»: Δεν υπάρχει πείνα στη Βενεζουέλα (video)
Ούτε φτώχεια, ούτε ανεργία, όλα τέλεια
Στη Βενεζουέλα είναι όλα σούπερ, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη. Ναι, στη χώρα του Μαδούρο δεν υπάρχει πείνα, ούτε φτώχεια, ούτε ανεργία, και όπως εξήγησε όλα αυτά τα είπε για «την αποκατάσταση της αλήθειας».
Αυτά τα ανέφερε ως απάντηση σε σχολιογράφο, ο οποίος είχε συγκρίνει την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με αυτή των Μαδούρο και Τσάβες αναφέροντας ότι: «Οι κομμουνιστές που κυβερνούν την Ελλάδα σήμερα, γιατί κομμουνιστές είναι, έχουν πρότυπό τους τον Τσάβες και τον Μαδούρο, ο οποίος εφαρμόζει την δίαιτα Μαδούρο και έχουν χάσει από έξι κιλά τουλάχιστον οι Βενεζουελάνοι».
«Θέλω, λοιπόν, να του απαντήσω σε όλα αυτά τα απαξιωτικά. Και ξέρετε ποια σχόλια θυμίζουν έτσι; Οι παλιοί τα θυμόμαστε. Με αυτά μεγαλώσαμε. Οι “Σοβιετολόγοι” τύπου Γεωργαλά τα έλεγαν αυτά. Τα θυμάστε αυτά. Και τα έλεγαν σε ποιους; Σε αυτούς που πηγαίναν στο σχολείο και έτρωγαν τα σκουπίδια κάθε πρωί», τόνισε ο Μηταφίδης.
Και συνέχισε «στο διάστημα αυτό έχουν ανεγερθεί 1,5 εκατομμύριο κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες. Και δόθηκαν δωρεάν. Ξέρετε τι είναι οι φαβέλες σε αυτές τις χώρες. Ακούστε κάτι άλλο. Το δημόσιο χρέος είναι κάτω από το 30% του ΑΕΠ, η ανεργία είναι στο 5%, η ακραία φτώχεια που πριν από την Μπολιβαριανή επανάσταση ήταν στο 30%, σήμερα είναι στο 5% του πληθυσμού».
Ναι, υπάρχει και βίντεο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τα εκλογομαγειρεία έχουν αποτύχει και αυτή η εικόνα των γυρολόγων πολιτικών είναι αποκρουστική», τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος
Μητσοτάκης: «Έως το τέλος του 2027, ο χρόνος απονομής της Δικαιοσύνης θέλουμε να μειωθεί από τις 1.500 στις 650 ημέρες»
Διήμερη επίσκεψη του υπουργού Υγείας στη Θεσσαλία
Η μαθήτρια βρισκόταν υπό παρακολούθηση ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού
«Είμαι πολύ περήφανη για εσένα»
«Έχουμε το σχέδιο και την ανεξαρτησία από τα συμφέροντα για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή των πολιτών»
Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναβολής
Πού υποβάλλεται η αίτηση
Τι είπε για τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Γιατί πήρε παράταση - Η απόφαση της ΑΑΔΕ
«Τα μέτρα του ΠΑΣΟΚ σέβονται απολύτως το δημοσιονομικό πλαίσιο της χώρας» σχολίασε η πρώην υπουργός
Ποιες περιοχές εντάσσονται στο Πρόγραμμα Δημογραφικής Ανάπτυξης
Υπεγράφη η σύμβαση για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης
Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναβολής
Τι είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα
Απορρίπτει τις αιτιάσεις της Άγκυρας για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών
Συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ κατά της παράνομης διακίνησης αρχαιοτήτων
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Θεσσαλία
«Στην πολιτική, όπως και στο λιανεμπόριο, δεν υπάρχει υποκατάστατο για την ανθρώπινη επαφή»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.