Πολιτικη & Οικονομια

Μανιός: Ο πρώτος «ύποπτος» να μην ψηφίσει τα μέτρα

Τι είπε ο βουλευτής, τι του λένε από το ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
341632-710439.jpg

Ο πρώτος βουλευτής της πλειοψηφίας που εμφανίζεταιι σαν «ύποπτος» να μην ψηφίσει τα νέα, πολύ σκληρά μέτρα περαιτέρω λιτότητας που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή μέσα το ερχόμενο διάστημα, είναι ο γιατρός κ. Νίκος Μανιός, ΣΥΡΙΖΑ και αντιδικτατορικός αγωνιστής.

Λεπτομερέστερα, ο κ. Μανιός είπε τα εξής: 

  • «Μείωση στις συντάξεις, ή άλλο, είναι πακέτο λιτότητας. Άρα αυτό δεν μπορεί να υπάρχει γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί από την ελληνική κυβέρνηση. Αν προσδοκούν να έρθει μια άλλη κυβέρνηση να τα ψηφίσει τότε ας αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους» (ραδιοφωνικός σταθμός "North 98")
  • «Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου, εφόσον έρθει» (ραδιοφωνικός σταθμός "Αθήνα 9.84")

Σύμφωνα με τα σημερινά (Πέμπτη) «Νέα», πηγές του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσαν, ανεπίσημα, αντί να παραμείνει βουλευτής και να καταψηφίσει, να παραιτηθεί και να παραχωρήσει την έδρα του στον επόμενο του ψηφοδελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν 153 βουλευτές. Είναι άγνωστο αν στην ψηφοφορία θα χάσουν τον παραπάνω ή (και) άλλους, άγνωστο όμως είναι επίσης το αν θα πάρουν ψήφους από αλλού (ανεξάρτητοι; Ένωση Κεντρώων; άλλοι;), καθώς ακόμα είναι πολύ νωρίς για να προβλεφτεί οτιδήποτε με ασφάλεια.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ