- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρυσόγονος: Δύσκολο να υπάρξει πολιτική συμφωνία στα επόμενα δύο Eurogroup
Δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Μιλώντας σήμερα στον Σκάι, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος μεταξύ άλλων εξέφρασε την εκτίμηση πως είναι δύσκολο να υπάρξει πολιτική συμφωνία στα επόμενα δύο Eurogroup και «θα μας φτάσουν με το πιστόλι στον κρόταφο μέχρι τη λήξη των ομολόγων τον Ιούλιο».
Ο ευρωβουλευτής επεσήμανε πως αυτό που υπάρχει τώρα δεν είναι συμφωνία αλλά «μία σύγκλιση αρχών οι οποίες θα διέπουν τη συμφωνία».
Μάλιστα, όταν ο κ. Χρυσόγονος ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος θα ψήφιζε τη συμφωνία, δήλωσε πως θα εξαρτούσε την ψήφο του από το συνολικό πακέτο.
Παράλληλα ο ευρωβουλευτής υπογράμμισε πως προκειμένου να έρθει το τέλος της κρίσης, «πρέπει να κλείσει και αυτή και η επομένη αξιολόγηση, να υπάρξουν αποφάσεις για το χρέος, να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και να υπάρξει αξιοπιστία για να πέσει το κόστος δανεισμού της χώρας στο 4%».
Πηγή: Skai.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.