- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Υπόσχεση Τσίπρα για αποστολή στοιχείων πρώην κρατουμένων στις γερμανικές αρχές
Μετά την υπόθεση αποφυλάκισης του νεαρού Αφγανού που κατηγορείται για άγρια δολοφονία
Επικαλούμενες κυβερνητικές πηγές της Γερμανίας, οι εφημερίδες Frankfurter Allgemeine Zeitung και Bild αναφέρουν πως στη συνάντηση του Βερολίνου ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι «θα αποσταλούν το ταχύτερο στις γερμανικές αρχές δεδομένα πρώην κρατουμένων που ενδεχομένως ήρθαν μέσω της βαλκανικής οδού στη Γερμανία».
Ως αφορμή εμφανίζεται η υπόθεση του νεαρού Αφγανού Χουσεΐν Κ., που καταδικάστηκε στην Ελλάδα για απόπειρα δολοφονίας μιας κοπέλας, αποφυλακίστηκε, έφθασε στη Γερμανία και κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας Γερμανίδας, στην πόλη Φράιμπουργκ.
Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung στο Βερολίνο υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι και άλλοι δράστες από τρίτες χώρες αποφυλακίστηκαν και εγκατέλειψαν την Ελλάδα με προορισμό τη Γερμανία.
Εντωμεταξύ εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ δήλωσε στην Bild am Sonntag ότι «η ελληνική κυβέρνηση υποσχέθηκε να αποστείλει σημαντικό αριθμό δεδομένων έτσι ώστε οι γερμανικές αρχές να λάβουν απαραίτητα μέτρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.