Πολιτικη & Οικονομια

Είναι αλήθεια: Θα πληρωθούν τα «δεδουλευμένα» στον ΟΑΣΘ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
331072-685613.jpg

Την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη πρόκειται να καταβληθούν τα χρωστούμενα  των μηνών Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, δήλωσε ο πρόεδρος του οργανισμού  κ. Χρ. Στεφανίδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Τόσο καιρό επισημαίνω ότι εισπράττω με 13% ΦΠΑ και αποδίδω με 24%, με αποτέλεσμα το ποσό που μας οφείλεται σήμερα να διαμορφώνεται στα περίπου 18 εκατ. ευρώ», είπε. Και σε ό,τι αφορά τη μονιμότερη λύση, εκτίμησε ότι αυτό θα γίνει την Τρίτη που θα  συναντηθεί με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστο Σπίρτζη.

Υπενθυμίζεται ότι προχτές Τετάρτη η γενική γραμματέας του υπουργείου κ. Θεοπίστη Πέρκα συνυπέγραψε την Κοινή Υπουργική  Απόφαση, με βάση την οποία διευθετούνται οι οφειλές, λόγω ΦΠΑ, των 18 εκατ. ευρώ του Δημοσίου προς την επιχείρηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY