Πολιτικη & Οικονομια

Όταν ο Νίκος Φίλης απέλυσε δημοσιογράφο

Η Νόνη Καραγιάννη θυμάται την εποχή που ο Νίκος Φίλης ήταν διευθυντής της Αυγής 

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329961-682542.jpg
ΑΠΕ

Μία ανάρτηση που συγκέντρωσε το διαδικτυακό ενδιαφέρον έκανε η διευθύντρια του Αθήνα 9,84 και δημοσιογράφος, Νόνη Καραγιάννη σε σχέση με τον Νίκο Φίλη

Συγκεκριμένα, διηγήθηκε περιστατικό με γυναίκα δημοσιογράφο, την Χριστίνα Πουλίδου, την οποία ο κ. Φίλης, ως διευθυντής της Αυγής απέλυσε χωρίς ούτε καν αποζημίωση.

Γράφει συγκεκριμένα η Νόνη Καραγιάννη:

«Έβλεπα τον Φίλη σήμερα στην τηλεόραση κι έπειτα μερικά σχόλια σας για την έντιμη και θαρραλέα στάση του κι εγώ θυμόμουν πριν απο χρόνια μια φίλη μου που πέρασε την μισή μπορεί και παραπάνω επαγγελματική της ζωή στην Αυγή (για να είμαι ακριβής μεγάλωσε στην Αυγή) και ο Φίλης ως διευθυντής της την απέλυσε χωρίς αποζημίωση. Η φίλη μου είναι απο τις πιο σημαντικές δημοσιογράφους της γενιάς μας και είναι η Χριστίνα Πουλίδου. Sorry Χριστινάκι μου αλλά εγκωσα με τον Φίλη " επαναστάτη"

Υ.Γ: Η έντιμη πάντως και συνεπής στάση θα ηταν η παραίτηση έξω απο το Μέγαρο Μαξίμου εκείνο το βραδυ της σύσκεψης υπό τον Αρχιεπίσκοπο στην οποία ο πρώην υπουργός συμμετείχε».

Όταν ο Φίλης απέλυσε δημοσιογράφο χωρίς αποζημίωση

Ωστόσο, η Χριστίνα Πουλίδου απάντησε αργότερα με ανάρτησή της πως έλαβε ένα μέρος της νόμιμης αποζημίωσης.

Συγκεκριμένα έγραψε: 

Μια διόρθωση επί του πραγματολογικού: με καθυστέρηση και με αναπάντεχες για μένα τότε τριβές, τελικά καταλήξαμε σε ένα συμβιβασμό και πήρα ένα μέρος της νόμιμης αποζημίωσης.

Και μια παρατήρηση επί του πολιτικού - στο συγκεκριμένο θέμα θεωρώ ότι ο Φίλης υπήρξε αξιοπρεπής. 

Χριστίνα Παυλίδου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.