Πολιτικη & Οικονομια

Ο Μητσοτάκης πήγε στον Παυλόπουλο και ζήτησε εκλογές

«Είναι η μόνη λύση»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329163-680625.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

«Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα» ανέφερε κατά την είσοδό του στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε σε δηλώσεις του ότι η μόνη λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο είναι να γίνουν εκλογές το συντομότερο δυνατόν.

Όπως είπε, επανέλαβε στον κ. Παυλόπουλο τους «εντονότατους προβληματισμούς του όχι μόνο για την πορεία της οικονομίας, αλλά και για την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών».

Τη συνάντηση ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά και την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας του «νόμου Παππά» και τις πολιτικές εξελίξεις που πυροδότησε αυτή η εξέλιξη. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY