- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πολύδωρας αποκαλύπτει κι επιτίθεται: Δεν με θέλουν στη ΝΔ επειδή δεν είμαι κολλητός του Χριστοφοράκου
«Έτσι μου πρότεινε ο Τσίπρας να γίνω πρόεδρος του ΕΣΡ»
Με πολύ σοβαρές αιχμές για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ Βύρων Πολύδωρας αποκάλυψε πώς του έγινε η πρόταση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν ο κ. Τσίπρας ταξιδέψει για τον Άη Στράτη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου του «Όχι».
Ο κ. Πολύδωρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον κ. Τσίπρα στο οποίο του είπε: «Τι θα έλεγες να γίνεις πρόεδρος του ΕΣΡ»;
«Ευχαριστώ, αλλά έχω πολλούς εχθρούς» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου. «Δεν μου μιλούν, με συκοφαντούν και με χτυπάνε μέσω των μίντια» φέρεται να είπε, αναφερόμενος σε βουλευτές και στελέχη τη ΝΔ.
«Έχεις, όμως, και πολλούς φίλους» ανταπάντησε ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τον κ. Πολύδωρα απάντησε: «Αποδέχομαι, γιατί είμαι μαχητής και είναι τιμητική η πρόσκληση και δεν φοβάμαι τα ρίσκα. Αποδέχομαι την πρόκληση. Περισσότερο επενδύω στη σοφία των πολιτκών που θα πάρουν την απόφαση να με βγάλουν».
«Δεν πληρώ τις προϋποθέσεις για τη ΝΔ επειδή δεν είμαι κολλητός του Χριτοφοράκου»
Στη χειμαρρώδη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, το μεσημέρι της Κυριακής, ο κ. Πολύδωρας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στη ΝΔ και την ηγεσία της για την άρνησή τους να στηρίξουν την υποψηφιότητά του, λέγοντας: «Με είχαν διαγράψει από τη ΝΔ την εποχή του κ. Σαμαρά. Στη συνέχεια, τι θέλουν; Να με εξορίσουν από την Ελλάδα; Δεν προβλέπεται ο εξοστρακισμός. Μήπως να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου;».
Αφήνοντας σοβαρότατες αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πολύδωρας είπε ακόμη πως στη ΝΔ μπορεί να έχουν άλλα κριτήρια για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ΕΣΡ, όπως να είναι κολλητός του Χριστοφοράκου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε για τις επιλογές των κομμάτων για τον επικεφαλής του ΕΣΡ: «Τι θέλουν; Κάποιον εγκεκριμένο από τη διαπλοκή;».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.