- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Γεννηματά: Έπεσε μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ Channel - Είναι η ώρα του εισαγγελέα
«Η φούσκα έσπασε στα χέρια του κύριου Τσίπρα. Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι»
«Η φούσκα έσπασε στα χέρια του κύριου Τσίπρα. Μας πουλάτε νομιμότητα για τις παρατυπίες της δικής σας κυβέρνησης; Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι. Έπεσε μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ Channel. Ήρθαν όλα στη φόρα» είπε η Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την Παιδεία.
«Το τρίγωνο διαπλοκής για το οποίο έχει το θράσος να μιλάει ο κ Τσίπρας είναι η κυβέρνηση, η Τράπεζα Αττικής και ο αγαπημένος σας εργολάβος ο κ Καλογρίτσας που θα έφτιαχνε το ΣΥΡΙΖΑ Channel».
«Δώσατε μάχη για την Τράπεζα Αττικής με στόχο να χρηματοδοτήσετε τον δικό σας εργολάβο και να ελέγξετε την ενημέρωση». «Ο διαγωνισμός είναι διάτρητος. Είναι ώρα του εισαγγελέα» επανέλαβε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Στο σημείο αυτό διεύρυνε το μέτωπο τη επίθεσης, βάζοντας στο στόχαστρό της και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Χαρακτήρισε «έγκλημα» το γεγονός πως παραδόθηκε η δημόσια περιουσία για 99 χρόνια και επισήμανε ότι εκτός από τον πρωθυπουργό που προχωρά κρυπτόμενος, κάνει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης γιατί όσα ψηφίστηκαν ανήκουν στον σκληρό πυρήνα της ιδεολογίας της Δεξιάς.
«Η ζημιά στην Παιδεία είναι ανυπολόγιστη. Ισοπεδώσατε το δημόσιο σχολείο και αμφισβητείτε το μοντέλο αναδιανομής της γνώσης, επιβαρύνοντας τα νοικοκυριά, τόνισε για το θέμα της ημερήσιας διάταξης. Για τον κ. Τσίπρα η αριστεία είναι ρετσινιά, για τον κ. Μητσοτάκη μέσο αναπαραγωγής της ελίτ, για εμάς είναι προτεραιότητα για να δώσουμε ίσες ευκαιρίες» σημείωσε. «Η Παιδεία στο κρεβάτι του Προκρούστη» τόνισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σύντροφοι προσπαθούν να υποτάξουν την πραγματικότητα στην ιδεολογία τους, παρασύροντας τους αδαείς και διασκεδάζοντας όσους έχουν ανοίξει έστω και μια φορά κάποιο βιβλίο ιστορίας και μπορούν να σκεφτούν.
Άρθρο της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνας Μιχαηλίδου
«Ο Αλέξης Τσίπρας και η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη δίνουν διέξοδο και ελπίδα στον προοδευτικό και αριστερό κόσμο»
Σε ολόκληρο τον κόσμο τα κόμματα του μεσαίου χώρου υποχωρούν. Ευνοημένη είναι μια σκληρή, εθνικιστική, ξενοφοβική δεξιά.
Ποιοι δικαιούχοι πληρώνονται
Ποιοι συνταξιούχοι πηγαίνουν πρώτοι σε τράπεζα και ΑΤΜ
«Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το φαινόμενο "Κασιδιάρης" και όλοι οι "Κασιδιάρηδες" είναι πολύ επικίνδυνο»
Οι αντιδράσεις της αγοράς που μπλόκαραν την επίμαχη διάταξη
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ
«Η μεγαλοσύνη μετριέται με της ψυχής το σίδερο και το αίμα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ξεχωριστή αναφορά στην 28η Οκτωβρίου
«Για εμάς, η δημοκρατία και η εθνική αξιοπρέπεια είναι οι δύο όψεις της ίδιας ευθύνης»
«Ούτε εκβιάζεται, ούτε εκβιάζει»
Οι 3.262 προσλήψεις σε 38 ειδικότητες
Ένα κρυφό κουμπί σε λογισμικό παραγγελιών, 520 εταιρείες με αχυρανθρώπους, POS που έστελναν εισπράξεις στη Δανία και καταθέσεις στις Κέιμαν
«Απέναντι σε κάθε επιβουλή κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας»
Στη Δράμα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπου περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πόλης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.