- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άμα είναι ο άντρας νοικοκύρης, τύφλα να ’χει ο Μπραντ ο Πιτ
Η στήλη του Βασίλη Σταματίου ήρθε για να μας φτιάχνει τη διάθεση
Κατ’ αρχήν να συγχαρώ τον πρωθυπουργό για την καταπληκτική επιτυχία του Γιούρογκρουπ, διότι σε αυτή τη στήλη, όπως και στην κυβέρνηση, λέμε πάντα μόνο αήθειες. Από εκεί και πέρα, σήμερα στη στήλη θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το νοικοκυριό και τα είδη σπιτιού. Δώστε βάση, γιατί θα μάθετε ένα σωρό καινούργια πράγματα.
Επί παραδείγματι, τα ρούχα στο πλυντήριο μου είπαν να τα βάζω αποκλειστικά στους τριάντα βαθμούς Κελσίου, οπότε έχω φτιάξει ντάνες τα άπλυτα και περιμένω καρτερικά το καλοκαίρι.*
Στο δε πλυντήριο πιάτων, το μυστικό είναι να πλένεις ξεχωριστά τα χρωματιστά από τα άσπρα.
Όταν μαγειρεύετε να φοράτε πάντα μία μπλε χάντρα. Ξέρετε πώς ματιάζει το άτιμο το μάτι της κουζίνας; Α πα πα πα.
Χθες κάηκε η λάμπα του μπάνιου, την άλλαξα και σε τρία λεπτά ξανακάηκε. Αν συνεχιστεί αυτή η δουλειά, σκέφτομαι να μεταφέρω αλλού το μπάνιο.
Όχι τίποτα άλλο, μόλις πρόσφατα εγκατέστησα στο μπάνιο και ένα υπολογιστή. Είχα ήδη ένα πι-σι στο γραφείο, χρειαζόμουν και ένα πιπί-σι.
Αλλά, ρε παιδιά, μερικές φορές η τεχνολογία σε προδίδει. Προχθές περίμενα στην μπανιέρα μισή ώρα με τις σαπουνάδες, γιατί το τηλέφωνο του ντους δεν είχε σήμα.
Επίσης είναι σημαντικό τα ζευγάρια που ζουν μαζί να συνεννοούνται για το ποιος θα μπει πρώτος για μπάνιο και επίσης να μη χαλάει όλο το ζεστό νερό. Για αυτό με τη γυναίκα μου έχουμε υπογράψει ένα Θερμοσίφωνο Συμβίωσης.
Με το σπασουάρ στεγνώνεις τα μαλλιά σου και το σεσουάρ το φοράς στον καβάλο ή ανάποδα; Βοηθάτε, ρε παιδιά, γιατί νομίζω ότι έκανα μαλακία.
Στην τηλεόραση έχω 316 κανάλια, γιατί έχω εγκαταστήσει ένα πιάτο και πιάνω δορυφορική. Το πιάτο είναι από ένα σερβίτσιο που μου είχανε κάνει δώρο παλιά.
Χθες βράδυ παίρνω μία πίτσα από την κατάψυξη και πάω να την ξεπαγώσω στο φούρνο μικροκυμάτων, ανοίγω την πόρτα και τι να δω; Εφτά μυρμήγκια που είχαν καβαλήσει τα μικροκύματα και κάνανε μικροσέρφ. Είπα να μην τους τη χαλάσω κι έφτιαξα ένα σάντουιτς.
Είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και δέχομαι πάρα πολλές επισκέψεις, εξού και το θυροτηλέφωνο μου έρχεται τόσο φουσκωμένο στα κοινόχρηστα.
Πιάσανε οι ζέστες, άρχισα κι εγώ να κατεβάζω τα καλοκαιρινά. Άμα τελειώσω, θα σας στείλω το torrent να τα κατεβάσετε κι εσείς.
Τέλος, άνοιξα ένα μπουκάλι κρασί και ψήφισα καμπερναί σε όλα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.