Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις: «Θα μιλήσω επίσημα μετά το τελικό αποτέλεσμα»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315757-623175.jpg
ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους προσπάθησαν μαζί του το τελευταίο διάστημα, εξέφρασε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως θα μιλήσει επίσημα μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών για την προεδρία του κόμματος, σημειώνοντας πως θέλει μια ΝΔ, «δυνατή και ενωμένη».

«Ευχαριστώ όλους όσους έτρεξαν τόσο πολύ για μένα. Ψηλά το κεφάλι. Θα μιλήσω επίσημα μετά το τελικό αποτέλεσμα. Η ΝΔ δυνατή και ενωμένη», ήταν το μήνυμα του κ. Γεωργιάδη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, εχθές το βράδυ, έπειτα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών, ο Άδωνις Γεωργιάδης φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του που δημοσιεύονται σε ΜΜΕ, πως είναι έτοιμος να ανακοινώσει την υποστήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει του δεύτερου γύρου για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς ταξιδεύει το μαύρο χρήμα και τι αποκαλύπτουν Pizza Fan και Χωριάτικο - Η ελληνική εκδοχή ενός μηχανισμού που, κατά τον ΟΗΕ, ξεπλένει έως 2 τρισ. δολάρια τον χρόνο
Ξέπλυμα μαύρου χρήματος: Τι αποκαλύπτουν «Pizza Fan» και «Χωριάτικο» — Από το Ντουμπάι στα Τίρανα

Ένα κρυφό κουμπί σε λογισμικό παραγγελιών, 520 εταιρείες με αχυρανθρώπους, POS που έστελναν εισπράξεις στη Δανία και καταθέσεις στις Κέιμαν

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY