Πολιτικη & Οικονομια

Γυµναστική πώς κάνουν µε φωτοτυπίες;

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά.

115115-718265.jpg
Άγγελος Τσέκερης - Γιώργος Κυρίτσης
ΤΕΥΧΟΣ 360
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15982-35657.jpg

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε η φετινή σχολική χρονιά. Στους µαθητές µοιράστηκαν φωτοτυπίες βιβλίων, ενώ όπου δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα τούς δόθηκαν παλιές εφηµερίδες και χαρτιά περιτυλίγµατος. Σε φωτοτυπίες θα καταβάλλεται από φέτος και ο µισθός των καθηγητών, ενώ εναλλακτικά θα µπορούν να τον κατεβάζουν και από το διαδίκτυο ή να τους αποστέλλεται µε SMS.

Τα οργανικά κενά αναµένεται να καλυφθούν µε φωτοτυπίες ωροµίσθιων εκπαιδευτικών σε 50% σµίκρυνση, µέχρι τις Απόκριες, όταν θα είναι έτοιµα τα κανονικά οµοιώµατα που τυπώνονται στο Εθνικό Τυπογραφείο. Ειδικά για τους µαθητές που πρόκειται να δώσουν πανελλαδικές, διανέµονται διαφηµιστικά ιδιωτικών ΙΕΚ. 

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.paideia69.com, στο µενού special offers, γονείς και µαθητές θα βρουν έναν πλήρη τιµοκατάλογο των υπηρεσιών παιδείας και ευέλικτων πτυχιακών πακέτων που παρέχονται, ο οποίος σύντοµα θα είναι διαθέσιµος και στα ελληνικά.

Παράλληλα, µέσα στον Οκτώβριο θα αρχίσει η διανοµή φωτοτυπιών πετρελαίου θέρµανσης. Ένα κιβώτιο µε φωτοτυπίες και DVD αδειάστηκε επίσης στο Πασαλιµάνι, προκειµένου να φτάσει έγκαιρα στις νησιωτικές περιοχές και στην Κρήτη. Παράλληλα η αγορανοµία εξάρθρωσε κύκλωµα που έφερνε στην Ελλάδα φωτοτυπίες γραµµένες στα βουλγάρικα και τις διέθετε στα σχολεία ως ελληνικές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ