- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παρέμβαση Μπακογιάννη στο συνέδριο της ΝΔ: Η κυβέρνηση διαλύει κάθε παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας
Και έκκληση για ενότητα στην κεντροδεξιά
«Ο ρόλος που αναλαμβάνει η παράταξη είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Για άλλη μια φορά καλούμαστε να αποτελέσουμε παράγοντα αξιοπιστίας στον τόπο» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη στην παρέμβασή της στο 10ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνοντας ότι με αφορμή το προσφυγικό, τα λαϊκίστικα κινήματα ξεδιπλώνουν λόγο μίσους.
Παράλληλα, η Ντόρα Μπακογιάννη, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε πως παριστάνει ότι διαπραγματεύεται.
«Κατάφεραν να συμφωνήσουν σε ένα τέταρτο μνημόνιο. Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει τα νέα μέτρα και την φοροεπιδρομή» τόνισε και πρόσθεσε ότι χρειάζεται ανασχεδιασμός με εθνικό σχέδιο ανάπτυξης για την Ελλάδα.
«Η σημερινή κυβέρνηση διαλύει κάθε παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας, διαλύει την υγεία και την πρόνοια, τη δικαιοσύνη και την παιδεία, η Ελλάδα χρειάζεται οξυγόνο. Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει. Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτή η ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη» υπογράμμισε η κυρία Μπακογιάννη και συμπλήρωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να αλλάξει τη Νέα Δημοκρατία.
Επίσης, στήριξε τις προτάσεις για αλλαγές στο καταστατικό και κατέθεσε δική της πρόταση σύμφωνα με την οποία η νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ θα πρέπει να έχει και αιρετούς της αυτοδιοίκησης.
«Όποτε η ΝΔ χωρίς κόμπλεξ άνοιξε τις πόρτες της και έκανε ανοίγματα, ήταν η ΝΔ του 40-45%. Όταν έκανε στροφή στον εσωτερικό της κόσμο και γινόταν μια ομάδα, τότε έχανε τις εκλογές. Ο δρόμος είναι να ανοίξουμε καρδιές και ψυχές, να ενώσουμε την κεντροδεξιά και το επόμενο συνέδριο της ΝΔ θα έχει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη» κατέληξε η Ντόρα Μπακογιάννη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.