Πολιτικη & Οικονομια

Η Ζωή αντεπιτίθεται από την Κύπρο: Τι είπατε; (video)

Συνέντευξη-φαρμάκι για τον Αλέξη Τσίπρα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111173-220450.jpg

Φαρμάκι έσταξε για τον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό στην Κύπρο και η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη.

Μιλώντας στον Τάσο Τρύφωνος, η τέως πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Ο αυταρχισμός είναι κάτι το οποίο απεχθάνομαι γιατί το έχω υποστεί» και αποκάλυψε: «Υπήρξε μια περίοδος που ήμουν αποφασισμένη να κρατηθώ μακριά από την πολιτική θεωρώντας ότι είναι μια πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία».

Παράλληλα, επέκρινε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Και ο Αλέξης Τσίπρας φυσικά, επειδή ανέλαβε έναντι των δανειστών να διαλύσει και να εκκαθαρίσει το κόμμα του και τη Βουλή προκειμένου να εφαρμόσει αυτά τα οποία υπέγραψε, θα κριθεί».

Σε άλλο απόσπασμα του τρέιλερ της συνέντευξης, τονίζει ότι «τηλεφωνιόντουσαν με τον κ. Παυλόπουλο και με τον κ. Τσίπρα για να διοργανώσουν εκλογές, την ώρα που η πρόεδρος της Βουλής και συνολικά το σώμα του κοινοβουλίου ήταν στο σκοτάδι».

Η κα Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι «ούτε η ελληνική κυβέρνηση στήριξε την Κύπρο ούτε η κυπριακή κυβέρνηση στήριξε την Ελλάδα στις κρίσιμες συνεδριάσεις».

Τέλος, τρόλαρε τον εαυτό της για μία ακόμα φορά, ρωτώντας τον δημοσιογράφο: «Τι είπατε»;

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντώνης Σαμαράς
O Σαμαράς είναι μόνο σαμαρικός

Εμφανίζεται ως υπερπατριώτης αλλά στην πραγματικότητα η ζημιά που έχει κάνει στην πατρίδα προσπαθώντας να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες ξεπερνάει κατά πολύ την οποιαδήποτε προσφορά

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY