- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Ποτάμι: Ο λαϊκισμός δεν θα φέρει επενδύσεις
Ποιος θα κάνει τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται ο Τσίπρας στους Αμερικανούς;
«Έπρεπε να διανύσει τον ωκεανό ο κ. Τσίπρας για να μάθουμε τελικά ότι το νέο μνημόνιο δεν είναι ούτε πραξικόπημα, ούτε προϊόν εκβιασμού, αλλά ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα», αναφέρει σε ανακοίνωση του Το Ποτάμι σχολιάζοντας τις συναντήσεις του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πιστός στην παλιά λαϊκίστικη συνταγή», συνεχίζει η ανακοίνωση του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη και εξηγεί: «Λέγε σε όλους αυτό που θέλουν να ακούσουν» Έτσι στους Αμερικανούς είπε ότι για να έρθουν επενδύσεις 'πρέπει να γίνουν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις'. Που θα τις κάνουν ποιοι όμως; Οι υπουργοί του, που ομνύουν στον κρατισμό ή τα στελέχη του που απειλούσαν όσους έρθουν στην Ελλάδα ότι «θα χάσουν τα λεφτά τους»; Οι αοριστολογίες, η απουσία σχεδίου, η αδυναμία του να απαντήσει ακόμη και στα αβανταδόρικα ερωτήματα του Μπιλ Κλίντον -γεγονός που εξέπληξε δυσάρεστα και αυτό ακόμη το φιλικό ακροατήριο- σηματοδοτούν κάτι παραπάνω από την ανικανότητα της 'παρέας του Μαξίμου'. Σηματοδοτούν δυστυχώς την επενδυτική απομόνωση της χώρας», καταλήγει Το Ποτάμι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mήνυμα εκλογικής αντεπίθεσης από την Κρήτη
Από στρατηγός, τέταρτη πολιτική δύναμη της Ιταλίας
H δήλωση του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση του Αντόνιο Κόστα
Ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο επαναφοράς 13ου μισθού στο Δημόσιο
«Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μια Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τη δικτατορία, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μεγάλες αρχές»
Η Ελλάδα απορρίπτει κατηγορηματικά ως αυθαίρετους και στερούμενους οποιασδήποτε νομικής βάσης τους τουρκικούς ισχυρισμούς
Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις θα έχουν πιλοτική εφαρμογή σε κάποιες τοποθεσίες
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος
«Αφορά το 1% των πιο πλούσιων Ελλήνων»
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η ολοκλήρωση του εργοστασίου «309»
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μιχαηλίδου: «Πρόγραμμα στήριξης σε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη»
Ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» τις εξαγγελίες Τσίπρα για την πατριωτική εισφορά
«Ο λαός θα κάνει σφάλμα αν του δώσει ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
«Μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας», δήλωσε ο νεαρός μαθητής
Σήμερα το απόγευμα η ομιλία του στο Ηράκλειο
«Η συνταγή είναι γνωστή, δοκιμασμένη και αποτυχημένη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι Έλληνες είναι τόσο ανόητοι που, παρότι δεν έχουν λεφτά, αγοράζουν ακριβά προϊόντα που σπανίως είναι αισθητά καλύτερα από τα φτηνότερά τους
Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.