Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας και Πούτιν μίλησαν στο τηλέφωνο

Ποια ήταν τα θέματα συζήτησης των δύο ηγετών

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108779-215581.jpg

Τσίπρας και Πούτιν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία και σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησαν την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών σχέσεων, ζητήματα που αφορούν την επικείμενη σύγκληση της μεικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, καθώς και περιφερειακές εξελίξεις κυρίως όσον αφορά το ζήτημα των προσφυγικών ροών.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός δέχτηκε συγχαρητήρια για την επανεκλογή του από την Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής Laura Boldrini, με την οποία συζήτησαν την προοπτική της περαιτέρω ενίσχυσης των ελληνο-ιταλικών σχέσεων.

Τέλος, συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα κ. Zou Xiaoli, ο οποίος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του ομολόγου του Li Keqiang, προς τον Αλέξη Τσίπρα για την ανάληψη των καθηκόντων του και με τον οποίο συζήτησαν τις προοπτικές ενίσχυσης των σχέσεων των δύο χωρών.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα και Ισραήλ υπέγραψαν τη Διακρατική Συμφωνία, για την «Ασπίδα του Αχιλλέα»
Η τουρκική αντίδραση στην «Ασπίδα του Αχιλλέα» αποκαλύπτει ότι η αποτροπή χτίζεται με έργα και όχι με εθνικιστικές κορώνες

Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY