- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Είναι ωραίο να βλέπεις τα παιδιά να παίζουν! Τόσο άφοβα, τόσο ευκίνητα, τόσο ονειροπόλα, τόσο αδιάφορα για την ύπαρξή τους, για την ύπαρξή μας. Μέχρι να ακουστούν τα πρώτα τους κλάματα, να τρέξουν τα πρώτα τους αίματα. Να σπάσουν τα πρώτα τους παιχνίδια. Και τότε, έρχονται κοντά σου και είσαι εσύ που πρέπει να τα παρηγορήσεις, να γιατρέψεις τις πληγές τους, να τους πάρεις καινούρια παιχνίδια (αν μπορείς και δυστυχώς δεν μπορείς πάντα).
Όμως όχι επικίνδυνα, πολύτιμα, εύθραυστα αντικείμενα στα χέρια των παιδιών. Δεν θα φταίνε αυτά αν τα σπάσουν. Εδώ, τόσα χρόνια, άνθρωποι που τους θεωρούσαμε ώριμους, αντί να την ενισχύσουν με την πείρα τους, κατέστρεψαν κάθε δικιά μας προσπάθεια να οικοδομήσουν μια νέα Ελλάδα σύγχρονη. Τι να περιμένεις από τα ανήλικα τέκνα τους, όσο προικισμένα αυτά κι αν είναι! Δυστυχώς είμαστε ένας ανώριμος, αλλοπρόσαλλος λαός που μετά από 20 αιώνες υποταγής σε ξένους κατακτητές ξέμαθε να αυτοδιοικείται. Ο φόβος λοιπόν, στο δημοψήφισμα, λέει ΝΑΙ. Η ανοησία λέει ΟΧΙ.
Και η πίκρα λέει «Θεέ μου, πώς καταντήσαμε μετά τόσες ευκαιρίες που μας έδωσες, μετά τόσες προσπάθειες που κάναμε για τον πολιτισμό μας, μετά τέτοιους προγόνους…»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δικαιούχοι πληρώνονται
Ποιοι συνταξιούχοι πηγαίνουν πρώτοι σε τράπεζα και ΑΤΜ
«Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό το φαινόμενο "Κασιδιάρης" και όλοι οι "Κασιδιάρηδες" είναι πολύ επικίνδυνο»
Οι αντιδράσεις της αγοράς που μπλόκαραν την επίμαχη διάταξη
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ
«Η μεγαλοσύνη μετριέται με της ψυχής το σίδερο και το αίμα», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ξεχωριστή αναφορά στην 28η Οκτωβρίου
«Για εμάς, η δημοκρατία και η εθνική αξιοπρέπεια είναι οι δύο όψεις της ίδιας ευθύνης»
«Ούτε εκβιάζεται, ούτε εκβιάζει»
Οι 3.262 προσλήψεις σε 38 ειδικότητες
Ένα κρυφό κουμπί σε λογισμικό παραγγελιών, 520 εταιρείες με αχυρανθρώπους, POS που έστελναν εισπράξεις στη Δανία και καταθέσεις στις Κέιμαν
«Απέναντι σε κάθε επιβουλή κατά των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας»
Στη Δράμα βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ όπου περιόδευσε στο εμπορικό κέντρο της πόλης
Μετά τους Rokos και Millennium
Το κόμμα επικρίνει το στέλεχος της ΕΛΑΣ Μαριζέτα Αντωνοπούλου για την τοποθέτησή της
Τον συντονισμό της ομάδας αναλαμβάνει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αλεξάνδρα Σδούκου
Συγκίνηση στην ειδική τελετή - Ανακοινώθηκε η επίσημη μετονομασία του Δήμου
Επίσκεψη του πρωθυπουργού στον νέο οίκο ευγηρίας, σε έργα υποδομής και επιχειρήσεις του νομού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.