Πολιτικη & Οικονομια

Στ. Θεοδωράκης: Μη συμφωνία = κούρεμα καταθέσεων

Λεπέν και Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Τσίπρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
101419-202214.jpg

«Ο Τσίπρας μού είπε ότι δεν έχει τους βουλευτές για συμφωνία. Αλλά χωρίς συμφωνία ποιος θα δώσει τα λεφτά για να ξανανοίξουν οι τράπεζες τη Δευτέρα ή την Τρίτη; Πώς θα αποφύγουμε το κούρεμα των καταθέσεων;»

Αυτό ήταν το βασικότερο σχόλιο με το οποίο ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε χτες Τετάρτη βράδυ στον Σκάι το απγευματινό διάγγελμα του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και ειδικά το σημείο με την προσωπική δέσμευσή του για επαναλειτουργία των τραπεζών και καταβολή μισθών και συντάξεων.

Άλλα σχόλια Θεοδωράκη:

· «Όταν μιλάμε για τις τράπεζες δεν ενδιαφερόμαστε για τους πλούσιους, οι πλούσιοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, για τους φτωχούς μιλάμε»

· «Το ότι ο Μαδούρο και η Λε Πεν είναι στο πλευρό του Τσίπρα δεν μας ξαφνιάζει. Άλλωστε η πρώτη που χαιρέτησε την απόφαση Τσίπρα για δημοψήφισμα ήταν η Χρυσή Αυγή. Εμείς έχουμε άλλους συμμάχους. Μίλησα νωρίτερα με τον Ντανιέλ Κον Μπετίτ ο οποίος μου είπε: ‘Κρατηθείτε στο ναι, κρατηθείτε στην Ευρώπη’»

· «Ο πρωθυπουργός να σοβαρευτεί να βάλει σε πρώτη προτεραιότητα τη χώρα, όχι το κόμμα, να μην εμφανίζεται ως αρχηγός των συνιστωσών αλλά της χώρας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ